Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Uued tuuled Apple’i seadmetes

Mobipunkt
27.07.2017   Ajalugu
iPhone iPad MacBook Watch Homepod iMac Pro Apple Mobipunkt kõlakad iphone 8 imac pro

2017. aasta on Apple’i jaoks mitmeski mõttes murranguline aasta. Olles kannustatud 10. sünnipäeva sõiduveest, on firma avalikustanud terve nimekirja toodetest, mis lähiajal müüki on tulemas. Lisaks iPhone’i juubelimudeli peatsele esitlusele, on Apple ka teiste seadetega innovatsiooni tegemas.

Uhiuus iMac Pro
iMaci austajatel on põhjust elevil olla - Apple töötab hetkel uhiuue, 27” ekraani ja 5K resolutsiooniga iMac Pro kallal. Tumehalli korpusega arvuti pakub nii visuaalset naudingut kui kasutusmugavust. Parendatud jahutussüsteem, mahukas 16 GB graafikakaart ja virtuaalreaalsust ning 3D renderdamist toetvad seaded  peagi kättesaadav. Vaatamata uuendustele on arvutite hinnad aga endiselt samad mis varem.

iPhone iPad MacBook Watch Homepod iMac Pro Apple Mobipunkt kõlakad iphone 8 imac pro

Nutikõlar HomePod
Apple’i kauaoodatud nutikõlar HomePod saab juba detsembris poelette vallutama. Nutikõlaris figureerib kuulus Siri, keda iga iPhone’i omanik tunneb. Erinevalt Google’i ja Androidi eelkäijatest, paneb Apple vähem rõhku kõlari nutikatele aspektidele ning panustab rohkem helikvaliteedile. Nii on oodata tõeliselt head muusikat nutikast koduabilisest, kes tuvastab inimhääli, oskab täita käsklusi ning vastata küsimustele. HomePod loob ühenduse kõigi Apple’i teenustega, nagu näiteks Apple Music ja muud.

iPhone iPad MacBook Watch Homepod iMac Pro Apple Mobipunkt kõlakad iphone 8 imac pro

Värvikad emojid
Paljude noorte jaoks on emojid muutnud kogu suhtlusmaailma - sõnu pole enam ammu vaja kasutada, sest nutiseadmetes leiduvad emojid räägivad enda eest. Apple teeb selles vallas meie elu veelgi värvikamaks - uued ja meeleolukad emojid on peagi tulemas ning internet juba kihab lekkinud piltidest. 

iPhone iPad MacBook Watch Homepod iMac Pro Apple Mobipunkt kõlakad iphone 8 imac pro

Selle aasta lõpp ning uue aasta algus tõotavad Apple’i entusiastide jaoks väga huvitavad tulla. Uuendatud toodetel tasub silma peal hoida, sest nii mõnedki seaded võivad elu oluliselt lihtsamaks teha ning uusi võimalusi pakkuda.

Soovitame lugeda ka neid postitusi:

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

Mobipunkt iPhone X on kohal mobipunkt apple iphone ipad macbook iphone 10

Mis on uut iPhone X-il?

iPhone X on kahtlemata selle sügise ja talve oodatuima Apple toode, Apple’i tõeline lipulaev. Kui iPhone 8 müüginumbrid rekordeid ei p…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
8.12.2017   Toote tutvustused
Mobipunkt iPhone Eestis esimene iphone eesti 100 iphone 10 iphone ajalugu apple

Eesti 100. iPhone 10.

2008. aasta suvel saabus meil ametlikult müügile iPhone 3G. Veebruaris tähistab oma 100. juubelit Eesti riik. Loe lähemalt, kuidas toimu…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
16.02.2018   Ajalugu
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud