Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Mis on uut iPhone X-il?

Mobipunkt
8.12.2017   Toote tutvustused
Mobipunkt iPhone X on kohal mobipunkt apple iphone ipad macbook iphone 10

Oleme oma Instagramis välja loosimas täiesti uue iPhone X'i ning sellest tulenevalt soovime natukene tutvustada selle telefoni võlusid. 

iPhone X on kahtlemata selle sügise ja talve oodatuima Apple toode, Apple’i tõeline lipulaev. Kui iPhone 8 müüginumbrid rekordeid ei purustanud, siis iPhone X puhul on kõik veel lahtine. Tippklassi telefon on suurepäraseks kaaslaseks nii tudengitele, hobifotograafidele, ettevõtjatele ja lihtsalt liikuva elustiiliga inimestele. Seadme kohta on ilmunud palju tutvustavaid artikleid, kuid üks küsimus jääb siiski lahtiseks - mille poolest iPhone X eelkäijatest parem on?
 
iPhone’i juubelimudel X on tähelepanuväärne nii sees- kui väljaspoolt. Kui varasemad iPhone’d on disaini osas jäänud pigem sarnaseks, siis X üllatab meid nii klaasist korpuse kui servast-servani ekraaniga. Ikooniline Home-nupp on minevik ja iPhone X kuva on ametlikult nupuvaba. Koos kodunupuga kadus ka populaarne Touch ID, kuid selle asemel rõõmustab kasutajaid näotuvastus. Uudne Face ID töötab tänu võimsale esikaamerale ja sensoritele, mis telefoni omaniku näo meelde jätavad. Face ID pole mugav mitte ainult sisse logimiseks, vaid selle abil saab ka näiteks iTunes’i oste ja Apple Pay makseid sooritada.
 
Klaasist korpus pole aga pelgalt disainielement. Klaas lubab seda, mis alumiiniumi puhul Apple’ile ette jäi - nimelt on kauaoodatud juhtmevaba laadimine kohal. Ka iPhone X’i saab täis laadida teiste telefonidega võrreldes oluliselt kiiremini, asetades telefoni laadimisalusele. Juhtmepesade puudumine tähendab, et X on vastupidav ja vetthülgav. Apple kinnitab, et ka uute telefonide ekraan on varasemast oluliselt tugevam, vähendades saatuslike vigastuste ohtu.
 
iPhone X südameks on A11 biooniline kiip, mis on antud hetkel maailma kõige võimsam telefoni sisse pandud protsessor. iPhone X teeb jõudluse, kiiruse ja võimekusega silmad ette nii kõigile Android telefonidele kui isegi paljudele sülearvutitele. Võrreldes iPhone 7 protsessoriga, on X eelkäijast kuni 70% võimsam.
Lisaks tehnilistele näitajatele pakub uus telefon palju enneolematuid lisavõimalusi. Täiustatud kaamerad lubavad teha profitasemel pilte ja videoid, võimaldades kasutada ka 3D eriefekte. Selfidele mõeldes on lisatud esikaamerale ka lisavalgustus, mis endast eriti kauneid pilte teha laseb. Ja mis kõige põnevam - uue iPhone’ga saab saata iseendast animeeritud emojisid, mis kuni 40 erinevat näoilmet tuvastavad ja järgi teevad.
 


Soovitame lugeda ka neid postitusi:
Selle aasta kingihitt - Apple AirPods!
• Mobipunkti lemmikrakendused pere kõige noorematele
• Apple Watch Series 3

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

Apple watch series 3 apple watch 3 mobipunkt watch watch series 2 watch sport iphone health siri music airpods

Apple Watch Series 3

Nüüd, kui esimene elevus on vaibunud ja inimesed uutelt iPhone’idelt mõtteid ka mujale saavad, tutvustame rõõmuga Apple’i kolmandat…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
16.09.2017   Toote tutvustused
Mobipunkt Airpods juhtmeta kõrvaklapid

Selle aasta kingihitt - Apple AirPods!

Jõulud ei ole enam sugugi mägede taga. Ilmselt hakkavad ka hilised ärkajad tasapidi mõtlema, milliste kingitustega lähedasi sel aastal …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
6.12.2017   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud