Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Selle aasta kingihitt - Apple AirPods!

Mobipunkt
6.12.2017   Toote tutvustused
Mobipunkt Airpods juhtmeta kõrvaklapid

Jõulud ei ole enam sugugi mägede taga. Ilmselt hakkavad ka hilised ärkajad tasapidi mõtlema, milliste kingitustega lähedasi sel aastal rõõmustada. Nipsasjakesi ja pudi-padi ei taha enam ammu keegi osta - moes on praktilised, kauakestvad ja kvaliteetsed kingitused. Õnneks teame Mobipunktis nutikate ja kvaliteetsete kingituste kohta kõike! Innovatsioonisõpradele on meie selle talve esimene kingisoovitus eriline maiuspala - kes siis ei tahaks, et tema kingikotti oleks peidetud ägedad Apple’i AirPodsid!
 
AirPodsis on Apple’i innovatsioonilised juhtmevabad kõrvaklapid, mis ühenduvad seadmega Bluetoothi abil. Arendajad jõudsid kõrvaklappide uudse lahenduseni meie kõigi probleemide lahendamiseks - kel poleks juhtunud, et lähevad taskus lootusetult sõlme? AirPodsidega seda õnneks juhtuda enam ei saa, sest klappide komplekt koosnebki vaid kõrva minevatest klappidest. AirPodsid tunnevad ise ära, mil on kõrvas ja hakkavad automaatselt muusikat mängima. Klappide eemaldamisel läheb muusika automaatselt pausi peale, ilma et peaks millestki ilma jääma.

AirPodsid on kahtlemata Apple’i kõige väiksem nutiseade. Pisikene komplekt on oma võimsuselt aga vägagi üllatav - juhtmevabad klapid pole mitte ainult mugavad, vaid ka oluliselt parema helikvaliteediga kui tavalised kõrvaklapid. Need ühenduvad nii kõikide iPhone’ide, iPod’ide kui Mac arvutitega. Mis aga kõige parem - muuskat ja podcaste saab kuulata ka Apple Watch nutikella kaudu, mis mugavalt randmele kinnitub.
 
Apple’i nutiseadmetele omaselt on AirPodsidel ka hea akukestvus. Ühe laadimisega saab klappidega kuni viis tundi järjest muusikat kuulata. Kui kõrvaklappide aku saab tühjaks, tasub need vaid selleks ettenähtud karpi asetada. 15 minutit hiljem on AirPodsid piisavalt laetud, et veel kolm tundi vastu pidada. Kokku saab seda ühekordse karbi laadimisega korrata kuni 24 tundi.

Eriti mugav on tõsiasi, et AirPods kõrvaklappe ei pea hoidma pidevalt telefoni kõrval - klapid mängivad ilma igasuguste probleemideta muusikat ka 10-15 meetri kauguselt. See vahemaa on ideaalne näiteks kodus koristamiseks või kontoris toimetamiseks ilma, et telefoni igale poole kaasa peaks võtma. Ka sportimisel on väga mugav kõrvaklappe kasutada - nutikella ja juhtmevabade klappidega ei ole vaja mingeid vidinaid taskus kaasas kanda ega tüütuid juhtmeid kuhugi peita. Ka talvisel ajal õues liikudes saab kõrvaklapid hõplsasti mütsi alla ära peita ilma, et juhe kuhugi kinni jääks.

Seega - kui lähedaste hulgas on tehnoloogia- ja nutividinate austajaid, siis Apple AirPods kõrvaklapid on kingitus, mis rõõmustaks ka kõige nõudlikumaid kingisaajaid.

Soovitame lugeda ka neid postitusi:
Mobipunkti lemmikrakendused pere kõige noorematele
• Apple Watch Series 3
• iPhone 7 vs iPhone 8 - kumba osta?

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

Mobipunkti lugu

Mobipunkti lugu

Kaks ja pool aastat on möödas Mobipunkti loomisest. Algusajal polnud meie esindusel kindlaid lahtiolekuaegu, vaid iga kliendi jaoks tuli…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
1.01.2018   Ajalugu
Mobipunkt  touchbari või funktsiooninuppudega MacBook

Kumb on parem - touchbari või funktsiooninuppudega MacBook?

Mida täpselt touchbar teha oskab ja kas arvutiostul peaks eelistama kõige värskemat või pigem vanu, funktsiooninuppudega mudeleid? …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
15.12.2017   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud