Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

AirPods 1 vs AirPods 2 - mis on nende vahe?

Mobipunkt
14.04.2019   Toote tutvustused
airpods 1 vs airpods 2, new airpods, uued airpods, juhtmevabad kõrvaklapid, apple kõrvaklapid, apple airpods, mobipunkt kõrvaklpaid

On juba ammu teada, et AirPodsid on hetkel kõige stiilsemad ning nõutavamad kõrvaklapid. Nüüd on asi viidud aga järgmisele tasandile ning uute teise generatsiooni klappidega lihviti millimeetreid veelgi paremaks. 

Toome teieni punktid, mis on Apple juhtmevabad AirPods 1 ning AirPods 2 kõrvaklappide vahe.

Aku kestvus on parem kõnede tegemiseks.
Muusikat kuulates küll suurt vahet ei ole, sest nii uute kui ka vanematega saad kuulata muusikat 5h eeldusel, et akud on täis. Aga just kõnede puhul on vahe ikka drastiline, sest teise generatsiooni AirPods kõrvaklapid pakuvad peaaegu et 50% rohkem suhtlusaega. See on rohkem kui 3h senise 2h asemel. Kui peab kõrvaklappe veel laadima, siis on karbis lisaks antud veel 24h jagu akut.

Hey Siri funktsioon
Tänu uuele H1 kiibile suudavad väikesed AirPods 2 kõrvaklapid hoida mikrofoni töös, et saaksid Sirile käsklusi jagada. See on päris lahe. Näiteks kui tahate korraks muusika kuulamise vahel kellegile helistada saate seda teha hands-free süsteemi abil.

airpods 1 vs airpods 2, new airpods, uued airpods, juhtmevabad kõrvaklapid, apple kõrvaklapid, apple airpods, mobipunkt kõrvaklpaid

Kiirem ühenduvus
Kasutades AirPodse ühe kindla seadmega siis ühendus toimub põhimõtteliselt hetkega. Aga kui lülituda ümber iPhone pealt iPadile siis võib tekkida väikene mõttelünk, umbes nii 10 sekundiline. Teise generatsiooni klappidega seda probleemi ei ole ning kõik toimub palju kiiremini ja kindlamalt.

Qi laadimiskarp
AirPods 2 puhul on nüüdsest saadaval kahte versiooni laadimiskarpe: juhtmega kui ka juhtmevaba laadimine. Lisatasu eest on võimalik tellida juhtmevaba laadimiskarbiga AirPodsid kus nagu seda on uute iPhone mudelite puhul, lihtsalt asetad oma seadme laadimisalusele. See on väikene lisamugavus asjaarmastajatele.

Kas AirPods 1 omanik peaks uuendama AirPods 2 generatsiooni peale?
Kokkuvõttes võiks ju öelda, et suures pildis täidavad Apple juhtmevabad AirPodsid oma ülesannet nii nagu varemgi - funktsioonid on peaaegu üks-ühele. Tavakasutaja suurt vahet ei tunne ning muusika kuulamise mõistes jääb kõik samale kvaliteedile. AirPods 2 on pigem just neile, kes räägivad palju telefoniga või siis neile, kes töötavad kätega ning Hey Siri funktsioon muutub sel juhul vaieldamatult heaks assistendiks.

Nii nagu ükskõik millises teises valdkonnas - see on millimeetrite mäng. Apple üritab alati inimestele asju teha mugavamaks, lihtsamaks ning efektiivsemaks. Nõnda on ka uue generatsiooni AirPods 2 kõrvaklappidega.

Selleks, et veenduda tuleb ise proovida. Oma kõrv on kuningas!

Meie valiku juhtmevabasid Apple kõrvaklappe leiad siit.


← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

mobipunkt, airpods, handsfree, kõrvaklapid, juhtmeta kõrvaklapid, juhtmevabad kõrvaklapid

Neli AirPodsi nippi, mida sa ei teadnud

Toome välja mõned nipid AirPodside kasutamiseks, mida sa seni ehk ei teadud. …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
22.02.2019   Toote tutvustused
mobipunkt, apple remont, iphone remont, kasutatud iphone, kasutatud apple, macbook remont, apple kampaania, iphone kampaania

Kuus põhjust, miks ei tohiks mitte mingil juhul oma Apple'i seadet Mobipunktist osta!

Jah, Mobipunkti esinduspood asub küll mugavalt Kultuurikatla taga ja sealt leiab suure valiku uusi ja kasutatud Apple'i tooteid ja saab kii…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
19.02.2019   Varia
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud