Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Kuus põhjust, miks ei tohiks mitte mingil juhul oma Apple'i seadet Mobipunktist osta!

Mobipunkt
19.02.2019   Varia
mobipunkt, apple remont, iphone remont, kasutatud iphone, kasutatud apple, macbook remont, apple kampaania, iphone kampaania

Jah, Mobipunkti esinduspood asub küll mugavalt Kultuurikatla taga ja sealt leiab suure valiku uusi ja kasutatud Apple'i tooteid ja saab kiirelt remondigi tehtud, aga valik võib paljude jaoks olla liiga suur ja ootamisrõõmgi jääb ära, sest kõik tooted on kohapeal olemas ja remontki saab tehtud enamasti paari tunniga.

Pood, kust leiab ainult Apple'i tooteid
Kui tahad lisaks Apple'i toodetele katsuda ka uut Samsungi mudelit või osta Electroluxi pesumasina, ei ole Mobipunkt selleks õige pood. Mobipunkt tegeleb ainult ja ainult Apple toodetega, sest keskendudes ühele valdkonnale saame olla parimad. 

Pood, kus valik võtab silme ees kirjuks
Vaatamata sellele, et keskendume vaid Apple'i toodetele, ei maksa oodata, et letil saab valida vaid kahe-kolme seadme vahel. Mobipunkti valikus on nii soodsad kasutatud kui uued seadmed, aga ka kõige uuemad ja kallimad tehnoloogia lipulaevad. Seega kui tahad valida vaid kahe variandi vahel, võib Mobipunkti pood sind natuke segadusse ajada. 

Pood, kus on alati head pakkumised ja soodsamad hinnad
Kui sa tahad maksta üle, ei ole Mobipunkt kindlasti sinu jaoks. Meilt leiab alati parimad pakkumised, näiteks uued MacBook arvutid on alati soovituslikest jaemüügihindadest 10-15% soodsamad ka allahindlusteta. Tihtipeale on meil käimas ka 0% intressi kampaaniad, isegi praegu! 

Pood, kus on tooted kohe olemas
Kui armastad tellitud toodet pikka aega elevusega oodata, ei ole Mobipunkt ka kindlasti sinu jaoks, sest meilt saad toote kohe kätte. Kui kaup on esinduses olemas, saab ka netipoest tellides sellele kohe järele tulla või tellida pakiautomaati. 

Pood, kus saad oma vana seadme võrra uue odavamalt
Kui sulle meeldib väga oma iPhone'i ise müüa, soovijatele päevade viisi vastata, kaua aku peab ja kus on kriimud, ei ole kindlasti mõtet tuua seda Mobipunkti. Meie hindame ise su iPhone'i ära ja anname sulle uue ostu kohe selle arvelt odavamalt, nii et ise poodi mängida sa ei jõuagi. Lisaks sellele tõstame alati vanad andmed su iPhone'ist uude tasuta ja pakume su vana seadme eest tõenäoliselt paremat hinda kui teised poed. 

Kiire remont, kus saad paranduse ajaks asendustelefoni
Kui sulle meeldib remondi ajal ringi käia oma mitu aastat sahtlipõhjas olnud vana telefoniga ja kõigile oma kurba saatust kurta, ei tasu kindlasti oma iPhone'i Mobipunkti remonti tuua. Mobipunktis parandatakse tüüpvead 1-2 tunni jooksul ja remondi ajaks saad asenduseks teise iPhone'i.
 
Soovitame lugeda ka neid postitusi: 
• Uus aasta, uued äpid
• Uuel aastal olen parim! Või kas ikka olen? 
• iPhone 5 - ja mis siis? Ka vanemate mudelite hiilgeaeg pole veel möödas! 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

mobipunkt, fitnessäpp, trenniäpp, toitumisäpp, myfitnesspal, meditatsiooniäpp, äpid

Uus aasta, uued äpid

Jagame teiega kolme äppi, mis muudavad uue aasta alguse sportlikumaks ja tervislikumaks ning aitavad sul terve aasta järjel püsida. …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
28.12.2018   Toote tutvustused
mobipunkt, Apple müük, iphone, iphone müük, iphone 5, iphone aku vahetus, vana telefon uueks

iPhone 5 - ja mis siis? Ka vanemate mudelite hiilgeaeg pole veel möödas!

Kuna Apple laseb välja uusi ja aina paremaid mudeleid igal aastal, võib tekkida küsimus, kas vanemad mudelid ikka toimivad või on paari …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
17.12.2018   Kasulikud artiklid-nipid
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud