Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Kasutatud iPhone aastase garantiiga? Jah, päriselt!

Mobipunkt
12.07.2018   Varia
iphone remont, iphone diagnostika, kasutatud iphone, iphone garantii, iphone müük, kasutatud iphone müük, mobipunkt

Kasutatud seadet ostes on nii mõnigi skeptiline, kas ehk üsna pea mõni varjatud puudus esile ei tule... On ju teada, et uuena ja garantiiga osta on palju kindlam. 
Aga kas see on ikka päris nii? 

Meie Mobipunktis pakume kõigile kasutatud seadmetele 12 kuud garantiid. See tähendab, et kui mõni varjatud puudus peaks välja tulema, vastutame me selle eest täielikult.

Aga kuidas me saame olla kindlad, et kasutatud telefoniga midagi ei juhtu? Kohe kirjeldame teile, kuidas meie tehnikud iPhone'idele diagnostikat teevad. 
• Esmalt tuvastab tehnik, mis mudeliga üleüldse tegu on. Mis mudel see on ning mitu GB-d mahtu telefonil on. 
• Siis kontrollib ta, kas iCloudist on välja logitud.
• Alles siis vaatab tehnik hoolega üle seadme välimuse, iga mõlgi, täkke, prao, ebatasasuse, ekraani moonutuse, laigud ja surnud pikslid, et need üles märkida. 
• Kui välimus on hinnatud, kontrollitakse spetsiaalse programmi abil üle telefoni aku seisukord. 
• Siis tuleb vaadata üle kõik telefoni funktsioonid – kuular ja kõlarid, mõlemad kaamerad, taskulamp, ekraani puutetundlikkus, wifi, Bluetoothi. Seejärel teeb mehaanik proovikõne, kontrollib volüümi ja mute'i nupud, sisselülitamise ja home'i nupud ning Touch ID funktsioonid. 

See ongi põhjus, miks meie juurest ostes tead alati, mis seisukorras on kasutatud telefon ning seetõttu julgeme anda ka oma seadmetele 12 kuud garantiid.

Vaata meie valikut kasutatud telefonidest siit



 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

mobipunkt, iphone, macbook, iphone müük, macbook müük, järelmaks, intress 0%, apple watch, imac, uus iphone, kasutatud iphone, kasutatud apple seade

Ainult juulis järelmaksuintress 0%!

Jagades ostusumma kuue kuu peale, ei maksa sa sentigi intressi. Ei mingit lepingutasu, sissemaksu ega haldustasu, ainult seadme enda hind. …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
9.07.2018   Varia
iphone müük, iphone pood, macbook müük, macbook pood, apple watch müük, apple watch pood, apple pood, mobipunkt, vana iphone, uus iphone, kasutatud iphone,

Kuidas vahetada oma vana Apple'i seade uueks?

Kindlasti oled sinagi olnud olukorras, kus tahaksid tegelikult juba uuemat telefoni, kuid no lihtsalt ei viitsi tegeleda selle vana müügig…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
9.07.2018   Varia
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud