Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Miks on tähtis kasutada telefonil kaitseklaasi ja katet?

Mobipunkt
3.07.2018   Toote tutvustused
iphone, iphone kate, iphone kaitseklaas, katkine iphone, kasutatud iphone, iphone müük, iphone cover,

Tihtipeale uut telefoni ostes me küll mõtleme, et hoiame seda kui silmatera, ent vahel kipub ikka juhtuma nii, et kaitseklaas ja kate jäävad ostmata ning üsna pea kirumegi end esimeste kriimude üle.

Kui mõtled, et sina oled küll hoolas ja kaitseklaasi ei vaja, siis toome sinuni võrdluse, millised on telefonid, mida on kaitstud
• ainult kaitseklaasiga,
• mis on olnud täiesti kaitseta
• ning mida on hoitud koos klaasi ja kattega.  

Sellel pildil vasakul olevat telefoni on kasutatud pool aastat ilma kaitsva taguseta ning paremal on telefon, mida on pool aastat ümbritsenud kaitsev kate.
Suur vahe, kas pole? 

iphone kaitseklaas, iphone kate


Sellel pildil olevat telefoni on kaitstud kaitseklaasiga, mistõttu on ekraan väga ilus ning kriimustusteta, kuid kuna kaitsvat tagust kasutatud ei ole, siis võib telefoni küljel märgata kriime. 

iphone kaitseklaas, iphone kate
iphone kaitseklaas, iphone kate


Ehkki esmajärjekorras on tähtis üleüldse oma telefoni millegagi kaitsta, siis tegelikult on ka vahet, millega.
Näiteks kaitsekile hoiab küll ära kriimud telefoni klaasil, kuid kui telefon peaks kogemata kukkuma ning põrutuse saama, kaitseb ekraani purunemise eest paremini tugevam kaitseklaas. 

iphone kaitseklaas, iphone kate


Et oma telefoni väärtust ka tulevikus võimalikult kõrgena hoida, soovitame meie kindlasti panna kohe peale telefoni ostmist kaitseklaas ning valida endale meelepärane ümbris, mis lisaks telefoni kaunistamisele seda ka õnnetuse korral tervena hoiab. 

Oma mudelile sobiva tarviku võid leida siit!




← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
20.04.2024  
iphone müük, iphone pood, macbook müük, macbook pood, apple watch müük, apple watch pood, apple pood, mobipunkt, vana iphone, uus iphone, kasutatud iphone,

Kuidas vahetada oma vana Apple'i seade uueks?

Kindlasti oled sinagi olnud olukorras, kus tahaksid tegelikult juba uuemat telefoni, kuid no lihtsalt ei viitsi tegeleda selle vana müügig…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
9.07.2018   Varia
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud