Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

iPhone 7 vs iPhone 8 - kumba osta?

Mobipunkt
23.10.2017   Toote tutvustused
iphone 7 iphone 7 Plus iphone 7 vs iphone 8 iphone 8 plus new iphone uus iphone new generation iphone apple mobipunkt ipad wacth  macbook  iphone 8 hind iphone 8 müük

Müügis olevate iPhone’ide valik pole kunagi varem olnud nii lai. Maailma kuulsaima telefoni erinevad mudelid võivad esmapilgul silme eest kirjuks võtta. Sel sügisel jõuab lettidele veel kolm uut iPhone’i: iPhone 8, iPhone 8+ ja iPhone X. Samas on ka vanemad mudelid, nagu näitkes iPhone 7, iPhone SE ja iPhone 6 endiselt müügil. Mida siis valima peaks?

Paneme kõrvuti ülipopulaarse iPhone 7 ja kauaoodatud iPhone 8. Kumb on parem?

iPhone 7 on odavam kui iPhone 8
Eelmisel sügisel välja tulnud iPhone 7 on täielik tippklassi telefon. Selle hind uute mudelitega võrreldes aga väga taskukohane, alates 599€. Uhiuue iPhone 8 hinnad algavad aga 829€-st ja pole põhjust arvata, et see lähiajal ka oluliselt muutuks. 8+ ja iPhone X on loomulikult veelgi kõrgemas hinnaklassis.

iPhone 8 on klaasist
iPhone 8 klaaskere on ühtlasi nii plussiks kui miinuseks. Klaasist korpus näeb välja äärmiselt stiilne ja maitsekas, ent sellel on üks suur varjukülg. Nimelt võib klaas kogemata puruneda, mida vanemate mudelite alumiiniumkorpuse puhul ette ei tulnud. iPhone 8 puhul peab muretsema nii ekraani kui korpuse purunemise pärast. Ilu nõuab ohvreid.

iPhone 7 pakub suuremat värvivalikut
Olgem ausad, telefon peab hea välja nägema. iPhone on midagi palju enamat kui telefon - see on isiklik assistent, märkmik, kalender, sülearvuti, fotoaparaat ja aksessuaar. iPhone 7 lubab telefoni isikustada juba värvivaliku järgi - telefoni ostes saab valida kuue erinevat värvi iPhone 7 vahel (Black, Jet Black, Silver, Gold, Rose Gold ja Red). iPhone 8 tuleb kolmes variandis: hõbedane, kuldne ja hall.

iPhone 8 saab juhtmevabalt laadida
Üks uue iPhone 8 suurimaid uuendusi on paljuräägitud juhtmevaba laadimine. Tõepoolest, tegu on infotehnoloogia maailmas tähelepanuväärse edasiminekuga, mis telefonikasutaja elu oluliselt lihtsamaks teeb. Telefoni aku saab laetud oluliselt kiiremini ja ilma igasuguste juhtmeteta. Ainus pisikene probleem? Juhtmevaba laadimisalus tuleb eraldi juurde osta.

Kokkuvõte
Kusjuures nii 7 kui 8 tagakaamerad, esikaamerad ja tarkvara on praktiliselt äravahetamiseni sarnased. Kõigi telefonide peal jookseb sama operatsioonisüsteem, seega ei ole isegi vahet, millise telefoni ostad. Enne ostu tasub aga hoolega järgi mõelda, millised mugavused ja funktsioonid on telefoni juures tähtsad ning vastavalt sellele peaks ka valiku tegema. Tehnilisi andmeid ja eriti hinda silmas pidades tundub aga, et kallim iPhone 8 ei ole enda eelkäiast oluliselt parem. iPhone 7 on endiselt tipp-klassi telefon, mis mahub ka taskukohasesse hinnaklassi. 

Soovitame lugeda ka neid postitusi:
• iPhone 8 - uue generatsiooni iPhone
• Apple Watch Series 3
• iPhone X - Ütle tere tulevikule

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

iphone Apple macbook ipad imac apple watch ostmine müümine remont parandus mobipunkt käest ostmine okidoki ounaturg õunaturg applespot

Kasutatud iPhone - esindusest või käest kätte?

Uue telefoni ostmine on aeganõudev protsess. Kuigi ostu ennast on lihtne sooritada, nõuab see korralikku eeltööd. Eraisikutelt, Facebook…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
1.08.2017   Kasulikud artiklid-nipid
Mobipunkt Airpods juhtmeta kõrvaklapid

Selle aasta kingihitt - Apple AirPods!

Jõulud ei ole enam sugugi mägede taga. Ilmselt hakkavad ka hilised ärkajad tasapidi mõtlema, milliste kingitustega lähedasi sel aastal …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
6.12.2017   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud