Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

5 Põhjust Miks Eelistada Kasutatud MacBooki Uue Asemel

Mobipunkt
14.05.2024   Toote tutvustused

Kui otsite uut sülearvutit, võib kasutatud MacBook osutuda ootamatult heaks valikuks, pakkudes mitmeid eeliseid võrreldes värskelt poest ostetud seadmega. Siin on põhjused, miks võiks kaaluda kasutatud MacBooki soetamist.

1. Kuluefektiivsus

Üks ilmsematest põhjustest kasutatud MacBooki valimisel on hinnaeelis. Uued MacBookid on tuntud oma kõrge hinna poolest, eriti kui tegemist on kõige uuemate mudelitega. Kasutatud MacBooki ostmine võib säästa märkimisväärse summa raha, tihti saab sama raha eest kõrgema spetsifikatsiooniga mudeli, mis uuena ostes oleks kordades kallim.

2. Vastupidavus ja kvaliteet

Apple'i tooted on tuntud oma vastupidavuse ja kvaliteedi poolest. MacBookid on ehitatud kestma, mistõttu isegi mitu aastat vanad mudelid töötavad endiselt suurepäraselt. Kasutatud MacBook võib pakkuda sama sujuvat kasutuskogemust kui uus mudel, ilma et peaksid muretsema jõudluse languse pärast.

3. Keskkonnasõbralikkus

Elektroonikaseadmete, sealhulgas sülearvutite tootmine on ressursimahukas protsess, mis mõjutab oluliselt keskkonda. Kasutatud MacBooki ostmine aitab vähendada nõudlust uute seadmete järele, mis omakorda vähendab keskkonnamõjusid nagu energiakasutus ja jäätmete teke. See on suurepärane viis panustada rohelisemasse tulevikku, tehes samal ajal tarku finantsilisi otsuseid.

4. Kontrollitud ja garantiiga

Kasutatud MacBookid müüakse sageli pärast põhjalikku kontrollimist ja vajadusel remonti, tagades, et ostad töökindla seadme. Kõik Mobipunkti müüdavad seadmed on läbinud põhjaliku kontrolli ning lisaks saate 2 aastat garantiid.

5. Väärtuse säilitamine

Apple'i tooted hoiavad oma väärtust hämmastavalt hästi. Kui ostad kasutatud MacBooki ja otsustad selle mõne aasta pärast maha müüa, võid avastada, et seadme jääkväärtus on endiselt kõrge. See teeb kasutatud MacBooki ostu veelgi atraktiivsemaks, kuna potentsiaalne kahjum pikaajalises perspektiivis on väiksem.

Kasutatud MacBooki valimine uue asemel võib olla mõistlik valik paljudel põhjustel, alates säästetud rahast kuni keskkonnasõbralikkuseni. Maikuus on kõik kasutatud MacBookid 10% soodsamad. Valiku leiad siit.

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Uus iPad Air & iPad Pro (2024)- Tehnoloogia Tipptase Kohtub Elegantse Kujundusega


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
7.05.2024   Toote tutvustused


Uus iPad Air & iPad Pro (2024)- Tehnoloogia Tipptase Kohtub Elegantse Kujundusega


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
7.05.2024   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud