Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Apple Uued Revolutsioonilised Tooted 2023

Mobipunkt
7.06.2023   Toote tutvustused

Eile toimus iga-aastane WWDC ehk tarkvaraarendajatele suunatud konverents, mis tutvustas Apple uusi tooteid ja tarkvarauuendusi. Sellel korral tutvustati nii uusi MacBook-e, tarkvarauuendusi ja täiesti uut toodet, Vision Pro-d.

Macbook Air 

Apple tutvustas oma iga-aastasel konverentsil uut 15-tollist Macbook Airi. Apple sõnul on see maailma parim 15-tolline sülearvuti, millel on õhuke ja kerge, kuid vastupidav disain, uskumatult võimas Apple M2 protsessor ja kaunis 15, 3-tolline Retina ekraan. Kui oled näinud ja kasutanud M2 Macbook Air 13-tollist versiooni, siis kujuta ette seda, aga suuremat. Seda on saadaval neljas värvitoonis ning sellel on MagSafe laadimisport, kaks USB-C porti ja kõrvaklapipesa. Ekraan on heledam kui kunagi varem ja ekraani kohal on 1080p veebikaamera ning all kuus ruumilist kõlarit. Uue MacBook-i aku kestvus on kuni 18 tundi.

 

Seadme hind on alates 1649€. Eeltelli siit! - võimalik soetada seade 0% intressiga kuni 18.06.2023.

 

Mac Studio ja Mac Pro

Professionaalne, kuid väike Mac Studio saab uued versioonid, kasutades Apple'i võimsamaid uusi tuumasid. Nüüd on olemas M2 Max ja M2 Pro versioonid Mac Studiost, kuid uus Mac Studio saab endale ka täiesti uue Apple'i kiibi - Apple M2 Ultra. Põhimõtteliselt on M2 Ultra kaks M2 Pro protsessorit ühendatud üheks, see on hämmastavalt võimas kiip on 6 korda kiirem kui kiireim Inteli protsessoritel põhinev Mac Pro.

Uue Mac Studio hind on alates 2899€. Eeltelli seade siit!  - võimalik soetada seade 0% intressiga kuni 18.06.2023.

Mac Studio pole ainus Mac-toode, mis saab M2 Ultra kiibi. Apple lansseeris ka Mac Pro, millel on M2 Ultra, andes Mac Pro-le hädavajaliku ja võimsa värskenduse - 24-tuumalise protsessori ja 76-tuumalise graafikakaardi. Uuel Mac Pro-l on kaheksa Thunderbolt-porti ning kuus laienduspesa kohandamiseks. Mac Pro on uskumatult võimas seade, mis on mõeldud väga suuremahulisteks projektideks. Mac Pro eeltellimine algab juuni lõpus. 

Vision Pro

 

Apple Vision Pro on Apple'i uus virtuaalreaalsuse (VR) peakomplekt. See on kõrgetasemeline seade, mis võimaldab kasutajatel sukelduda immersiivsesse VR-maailma. Peakomplekti eesmärk on pakkuda erakordset kasutuskogemust, olles osa Apple'i laiemast ökosüsteemist.

Vision Pro kasutab kaasaegseid tehnoloogiaid, sealhulgas kõrge resolutsiooniga ekraane, võimsat M2 protsessorit ja spetsiaalset R1 kiipi, mis tagab sujuva ja kvaliteetse graafika esituse. Peakomplekti raam on kerge ja mugav ning seda saab kohandada vastavalt kasutaja näo kujule. Sellel on ka erinevad andurid ja kaamerad, mis võimaldavad jälgida kasutaja liikumist ja luua interaktiivseid VR-keskkondi.

Vision Pro pakub mitmekülgseid kasutusvõimalusi. Kasutajad saavad VR-peakomplekti abil luua oma suurendatud reaalsuse ruume, kus saab rakendusi asetada füüsilisse ruumi ja neid vastavalt vajadusele kohandada. Lisaks saab Vision Pro ühendada teiste Apple'i seadmetega, näiteks iPhone'iga, võimaldades juurdepääsu rakendustele, fotodele, videotele ja kontaktidele.

Vision Pro on suunatud nii töö- kui ka meelelahutuskasutajatele. See võimaldab sujuvat töövoogu, võimaldades Maci kasutamist suurel VR-ekraanil ning toetades ka Apple Arcade'i mänge ja PlayStation DualSense'i juhtpuldi tuge, et pakkuda meelelahutuslikke VR-mängukogemusi.

Kokkuvõttes on Apple Vision Pro innovatiivne VR-peakomplekt, mis ühendab kõrgtehnoloogilised omadused, suurepärase kasutuskogemuse ja Apple'i ökosüsteemi, et pakkuda kasutajatele võimalust sukelduda täielikult virtuaalsesse maailma.

Vision Pro on Ameerika Ühendriikides tellitav alates 2024. algusest. Millal seade Euroopasse või Eestisse jõuab pole veel teada.

Tarkvara uuendused

 

Lisaks tutvustati uut iPhone-le mõeldud IOS 17 tarkvarauuendust, mis tuleb välja sügisel ning laiendab iPhone funktsionaalsust. Oluline on teada, et uuendus on sügisest saadaval iPhone XS ja uuematele mudelitele. Uuenduskuuri läbivad ka Apple Watch-i, iPad-i ja MacBook-i tarkvarad. 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

Kingitus, Mis Inspireerib Ja Toetab - Parimad Apple Seadmed Koolilõpetajale

Kingitus, Mis Inspireerib Ja Toetab - Parimad Apple Seadmed Koolilõpetajale

Kingitus, Mis Inspireerib Ja Toetab - Parimad Apple Seadmed Koolilõpetajale…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
23.05.2023   Kasulikud artiklid-nipid
Kasutatud Apple Seade - Miks On See Parem Valik?

Kasutatud Apple Seade - Miks On See Parem Valik?

Kasutatud Apple Seade - Miks On See Parem Valik? …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
3.05.2023   Kasulikud artiklid-nipid
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud