Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Kingitus, Mis Inspireerib Ja Toetab - Parimad Apple Seadmed Koolilõpetajale

Mobipunkt
23.05.2023   Kasulikud artiklid-nipid
Kingitus, Mis Inspireerib Ja Toetab - Parimad Apple Seadmed Koolilõpetajale

Koolilõpetamine on oluline verstapost noore inimese elus ning kingituse valimine selleks puhuks võib tihti osutuda keeruliseks. Apple'i seadmed ja tarvikud pakuvad mitmeid võimalusi, mis ühendavad nutikust, praktilisust ja meelelahutust. Mobipunkt on kokku pannud parimad Apple'i seadmed, mida koolilõpetajale kinkida ning mis aitavad neil astuda uude eluetappi stiilselt ja edukalt.

iPhone

iPhone on alati olnud populaarne valik kingituseks, sest nutitelefonid on muutunud meie igapäevaelu lahutamatuks osaks. Kui soovite lõpetajale kinkida uusima iPhone'i mudeli, siis iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max pakuvad tipptasemel omadusi ja võimalusi, mis kindlasti rõõmustavad kingisaajat. Pisemale koolilõpetajale kinki valides soovitab Mobipunkt tutvuda meie kasutatud Apple iPhone tootevalikuga. Mobipunkt annab kõikidele oma kasutatud seadmetele lisaks kaasa kahe aasta pikkuse garantii. Tutvu meie kasutatud seadmete valikuga siit! 

MacBook

Kui teie lõpetaja on alustamas ülikooliteed või suundub tööturule, siis MacBook on väärtuslik töövahend, mis toetab nende jõupingutusi. MacBook Air 13“ M1 on õhuke, kerge ja stiilne sülearvuti, millel on piisavalt jõudlust ja aku kestvust, et hakkama saada igapäevaste ülesannetega. MacBook Pro 13“ M2 pakub veelgi võimsamat jõudlust ja täiustatud funktsioone. Lisaks leiab Mobipunktist laia valiku kasutatud Apple MacBook sülearvuteid, mis sobib hästi näiteks noorematele kasutajatele esimeseks arvutiks. Tutvu valikuga siit! 

Apple Watch

Apple Watch on praktiline ja stiilne kingitus, mis aitab lõpetajal püsida ühenduses ja saavutada treeninguga seotud eesmärke. Watch SE on suurepärane valik, mis pakub mitmeid tervisemonitore ja treeningrakendusi. See võimaldab jälgida pulssi, une kvaliteeti ning motiveerib aktiivse elustiili säilitamist. Lisaks leiab Mobipunkti tootevalikust Watch Series 8, millel on suurem ekraan ning rohkem funktsioone. Tutvu valikuga siit!

iPad

Kui teie lõpetaja on kunstihuviline või armastab loomingulist väljendust, siis iPad Pro 11“ (2022) või iPad Air 10.9“ (2022) olla suurepärane kingitus. Need tahvelarvutid pakuvad võimsat jõudlust, kvaliteetset ekraani ning toetavad Apple'i pliiatsit, mis muudab digitaalse kunsti loomise nauditavaks ja intuitiivseks. Samuti on iPad suurepärane töövahend õpinguteks ja projektide haldamiseks. Soodsamatest variantidest soovitame iPad Mini (2021), iPad 10.2" (2021) & iPad 10.9" (2022) seademed on head igapäevaseks kasutamiseks ning toetavad samuti Apple'i pliiatsit. 

AirPods 

AirPods Pro 2 pakub suurepärast helikvaliteeti. Koolilõpetaja saab nautida oma lemmikmuusikat, podcaste või heliraamatuid ükskõik kus. AirPods Pro 2 on varustatud aktiivse mürasummutusega, mis aitab lõpetajal keskenduda ja luua isiklikku helikogemust. See tehnoloogia blokeerib ümbritseva müra, võimaldades keskenduda õppimisele, lõõgastumisele või muudele tegevustele, ilma et segavad helid segaksid. Soodsam variant meie tootevalikust on AirPods 2 kõrvaklapid, klappidel puudub mürasummutuse funktsioon, kuid klappidel on heal tasemel helikvaliteet. 

Apple'i seadmed pakuvad palju valikuvõimalusi, et leida just see õige kingitus koolilõpetajale. Sõltumata sellest, kas valite iPhone'i, MacBooki, Apple Watchi või iPadi, saate anda neile midagi, mida nad saavad kasutada nii praktiliselt kui ka loominguliselt. Need nutikad valikud aitavad lõpetajatel saavutada edu ja nautida uut eluetappi täiel rinnal. Kui vajaksid otsuste tegemisel meie abi, siis võta meiega julgelt ühendust ning leiame Teile sobiliku seadme meie tootevalikust! :)

 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

Kasutatud Apple Seade - Miks On See Parem Valik?

Kasutatud Apple Seade - Miks On See Parem Valik?

Kasutatud Apple Seade - Miks On See Parem Valik? …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
3.05.2023   Kasulikud artiklid-nipid
Kiire ja soodne Apple'i seadmete remont

Kiire ja soodne Apple'i seadmete remont

Kiire ja soodne Apple'i seadmete remont…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
16.01.2023   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud