Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

MacBook Pro M2 Pro: Uusim Lisandus MacBook Pro Seeriale

Mobipunkt
21.03.2023   Toote tutvustused

MacBook Pro 14" & 16" M2 Pro on Apple'i uusim lisandus MacBook Pro seeriale ning see on varustatud võimsa M2 protsessoriga, mis pakub kasutajatele suuremat jõudlust ja kiirust. Uus MacBook Pro M2 Pro on loodud pakkuma võimalikult sujuvat kasutuskogemust, mis sobib ideaalselt nii professionaalsetele kasutajatele kui ka neile, kes otsivad kvaliteetset arvutit meelelahutuseks.

Üks suurimaid uuendusi MacBook Pro M2 Pro mudelis on selle RAM-i ja SSD suurenemine, mis võimaldab kasutajatel salvestada ja töödelda suuremaid andmemahte ning rakenduste käivitamine toimub kiiremini kui kunagi varem. Lisaks on MacBook Pro M2 Pro varustatud Retina ekraaniga, mis pakub selget ja täpset kuvamist, ning täiustatud kõlarisüsteemiga, mis tagab täiusliku helikvaliteedi. Saadaval on arvutit kahes erinevas suuruses: MacBook Pro M2 Pro 14" & MacBook Pro M2 Pro 16"

MacBook Pro M2 Pro on varustatud ka suuremahulise akuga, mis pakub pikemat kasutusaega ühe laadimisega. See muudab arvuti kasutamise veelgi mugavamaks, eriti kui oled pikka aega liikvel või kasutad arvutit ilma laadimiseta.

Kokkuvõttes on MacBook Pro M2 Pro suurepärane valik kõigile, kes otsivad kvaliteetset arvutit, mis pakub suurepärast jõudlust, kvaliteetset disaini ja täiustatud funktsioone. See on ideaalne valik nii professionaalsetele kasutajatele kui ka neile, kes soovivad kvaliteetset meelelahutusvõimalust. Oleme kindlad, et uus MacBook Pro M2 Pro  muudab viisi, kuidas me arvuteid kasutame ning pakub palju rõõmu kõigile Apple'i fännidele. Uued seadmed leiad siit. 

Too meile oma vana seade ning saa oma uus MacBook Pro veelgi soodsama hinnaga. Uuri vana uueks programmi kohta siit. 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Miks On MacBooki Tolmupuhastus Oluline?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
16.03.2023   Kasulikud artiklid-nipid
Kiire ja soodne Apple'i seadmete remont

Kiire ja soodne Apple'i seadmete remont

Kiire ja soodne Apple'i seadmete remont…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
16.01.2023   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud