Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Apple Watch Series 7 vs Apple Watch SE - Milline On Parim Valik?

Mobipunkt
14.04.2022   Toote tutvustused

Series 7 suurim erinevus Watch SE-st on alati sisse lülitatud ekraan. Alati sisselülitatud ekraani tähenduse mõistmiseks tuleks esmalt selgitada, kuidas toimib Watch SE ekraan:

Kuidas ekraan sisse lülitub?

Watch SE ekraan lülitub välja, kui seda ei kasutata. Ekraani äratamiseks tuleb rannet keerata enda poole. Samuti on võimalik ekraan sisse lülitada puudutades ekraani või lülitades nuppudele.

Watch Series 7 puhul tuhmub ekraan, kui seda ei kasutata, kuid see on siiski piisavalt hele, et näha kella või treeningut. Kui liigutate oma rannet või puudutate ekraani, lülitub ekraan tagasi normaalsele heledusele, nagu SE puhul.

Miks on alati sisselülitatud ekraan hea?

Teil on alati juurdepääs kellaajale ilma rannet liigutamata nagu tavalise käekella puhul. Treeningute ajal on võimalik ilma pilku alla vaatamata näha oma pulssi või tempot. Kell on suurepärane jooksmiseks, kuid veelgi parem tavalistele treeningutele, näiteks tehes joogat või pilatest.
Funktsiooni on võimalik ka välja lülitada, kui ei soovi, et ekraan töötaks regulaarselt. 
Üheks negatiivseks faktoriks on aga kella aku püsivus. Funktsiooni välja lülitades kestab kella aku rohkem kui üks päev. Positiivne on see, et alati sisselülitatud funktsiooniga kestab kella aku terve päev.

Ekraani suurus

Apple on aastate jooksul suurendanud ekraani suurust ning teinud kella ääred väiksemaks, tänu sellele mahub rohkem teksti kella ekraanile. 
Aastal 2018 sai Series 4 ekraan uuenduse ning ekraan muudeti 30% suuremaks, kui Series 3 kellal. Ekraani suurus uuendati 38 mm pealt 40 mm peale. Ekraan muutus rohkem äärest-ääreni, samas korpuse suurus jäi samaks, mis eelneval mudelil. 
Series 7 kellaga muutus aga ekraan veelgi suuremaks.Series 7 ekraan on 20% suurem kui Apple Watch SE ja Series 6 kellal. Küll aga korpuse suurus on jätkuvalt kelladel sama. Väiksema kella ekraani suurus on 41 mm ning suurema kella ekraani suurus 45 mm. 



Tervise funktsioonid

Watch SE kellal on kompass, kukkumise tuvastus, E-sim võimalus, pulsi mõõtmine ja palju muud. 
Series 7-l on kaks lisa funktsiooni, mida Watch SE-lt ei leia.
Esimeseks funktsiooniks on EKG-lugeja, mis töötab hoides sõrme Digital Crown-il kolmkümmend sekundit.Teiseks on vere hapnikutaseme mõõtmine.

Kella välimus

Apple Watch SE on saadaval kolmes värvitoonis alumiinium korpusega (Space Gray, Silver ja Gold).
Apple Watch Series 7 on saadaval viies värvitoonis alumiinium korpusega (Midnight, Starlight, Red, Green, Blue).
Üldiselt ei ole alumiiniumist Series 7 ja SE mudelite disaini võrdlemisel palju erinevusi.
Series 7 on ainus Apple Watchi mudel, mida müüakse roostevabast terasest ja titaanist korpusega, mis teeb seadme luksuslikumaks. Roostevabast terasest ja titaanist mudelid maksavad aga kordades rohkem, kuigi funktsioonide poolest on kellad samad. Suurimaks erinevuseks on aga vastupidavam ekraan, mis on kriimustuste kindlam ning põrutustele vastupidavam. 



Milline on parim valik Teile? 

Watch Series 7

Apple Watch Series 7 kell sobib inimesele, kes soovib alati sisse lülitatud ekraani ning ekraani, mis oleks suurem kui Watch SE-l. Samuti, kui soovite luksuslikumat ning vastupidava ekraaniga kella, siis Series 7 on just Teile. 

Watch SE

Watch SE on inimesele, kes ei ole nõudlik oma kella funktsioonide osas. Seade on soodsama hinnaga ning kõik vajalikud funktsioonid mida nutikellast soovida on sellel kellal samuti olemas. SE mudel on hea valik esimeseks nutikellaks!


Aprillis on kõik Apple iPhone, iPad, Mac või Watch tooted järelmaksuga 0% intressiga terveks aastaks. 0% intress, 0€ lepingutasu, soovi korral ka 0€ sissemakse. Vali välja oma lemmik seade, jaga summa kaheteistkümneks ning saadki teada, kui palju see sulle kuus maksab. Too oma vana Apple seade Mobipunkti ning saa uus veelgi soodsama kuumaksega! Uuri lisaks









← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Mobipunkti esinduspood otsib uut müügikonsultanti!

Ootame oma meeskonda särasilmset müügikonsultanti, kes kiirgab positiivset energiat ja on avatud suhtleja!…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
4.04.2022   Inimesed


Mobipunkti esinduspood otsib uut müügikonsultanti!

Ootame oma meeskonda särasilmset müügikonsultanti, kes kiirgab positiivset energiat ja on avatud suhtleja!…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
4.04.2022   Inimesed
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud