Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Apple Seadmete Rent - Millal Tasuks Mõelda Seadme Rendile?

Mobipunkt
10.02.2022   Toote tutvustused

Paljud ilmselt ei ole kursis, et pakume lisaks seadmete müügile ka iPadi renti, iPhone renti, MacBooki renti ja Watch’i renti. Renti pakume me nii eraisikutele, kui ka ettevõttetele pikemaks või lühemaks perioodiks.

Millal Tasuks Mõelda Seadme Rendile?

Puhkusereis

Olete minemas lõõgastavale puhkusele, kuid selleks tuleb tunde sõita lennuki, bussi või autoga? Tihti ei ole soovi kaasa võtta arvutit ning kui enda isikliku iPadi omamisel ei näe mõtet siis on mõistlik seade selleks perioodiks rentida.
Kolmandatesse riikidesse reisides ei paku Eesti veel soodsaid lahendusi interneti teenustele. Tihti tuleb kordades soodsam osta riigist mõni sim-kaart ning kasutada interneti läbi selle. Läbi renditeenuse on mugav rentida omale teine seade, millega kohalikku andmeside kasutada ning samal ajal katsetada ka mõnda uuemat seadet mälestuste jäädvustamiseks.

Soov testida uut seadet

Oleme iPhone, iPadi, Watchi rendi muutnud mugavaks ning soodsaks. Kui Te ei ole veel kindel seadme vajalikkuses ning sobivuses ja seadme koheselt väljaostmine ei tundu mõistlik, siis tuleks kaaluda seadme renti. Suurt rolli mängib uue seadme ostu puhul kaamera ning enne ostu on hea võimalus seade rentida, et katsetada erinevaid funktsioone. Seadmeid on võimalik meilt rentida kasvõi üheks päevaks. Kui renditud seade on meelepärane siis on võimalik seade pärast rendiperioodi lõppu välja osta!

Ettevõttele töövahendiks

Pakume ettevõtetele võimalust suuremas koguses seadmeid rentida. Meilt on võimalik rentida korraga ka näiteks 20-30 iPadi, iPhone või MacBooki. Vahel tuleb ette olukordi, kus on vaja mõne projekti, ürituse või filmimise jaoks suuremas koguses nutiseadmeid. Varasemalt on meie juurde sattunud kliente, kellel on kiiremas korras vaja suur hulk seadmeid väga lühikeseks perioodiks. Sellisel juhul ei ole mõistlik ettevõttel neid selleks perioodiks osta vaid tasuks mõelda Apple seadmete rendile.

Arvuti läks katki

Enamasti võtab MacBookide remontimine kauem kui üks päev. Kuna paljude inimeste jaoks on arvuti põhiline töövahend siis MacBooki renditeenuse kasutamine võimaldab teil igapäevaelu toiminguid jätkata murevabalt. MacBook rent on kiire ning mugav lahendus.

Taotlus rendile on võimalik teha siin.

Küsimuste korral leiate meid ka 
Facebook
Instagram

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

Pakume lisaks uutele MacBookidele ka kasutatud MacBook arvuteid.

Eelised Valides Kasutatud MacBook


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
26.01.2022   Toote tutvustused


Uuenenud MacBook Pro'd & AirPods 3


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
19.10.2021   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud