Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Eelised Valides Kasutatud MacBook

Mobipunkt
26.01.2022   Toote tutvustused
Pakume lisaks uutele MacBookidele ka kasutatud MacBook arvuteid.

Uut arvutit valides minnakse esialgu vaatama uut MacBooki, kuid tegelikkuses on olemas häid alternatiive, mida pakub ka Mobipunkt. Pakume lisaks uutele MacBookidele ka kasutatud MacBook arvuteid.
Tihti satub meile kliente, kes on segaduses suurest valikust ning tihti ei osata hinnata, milline seade oleks parim. Selleks on aga meil kogenud klienditeenindajad, kelle abiga leiame Teile sobiva seadme, olgu see siis uus või vähe kasutatud.
Kasutatud MacBookid on meie kogenud tehnikute poolt läbinud põhjaliku kontrolli ning samuti anname oma seadmetele kaasa aasta pikkuse garantii, seega küsimuste ning probleemide korral on alati võimalus küsida meilt abi.

Kasutatud MacBook seadmel on parem ostuhind

Enamasti saab uue Macbooki valimisel põhifaktorikst seadme hind. Uusi MacBook -e on olemas väga erinevas hinnaklassis, kuid kõige olulisem on siiski mõelda seadme kasutusvajadustele ning tihtipeale on kasutatud seadmel kordades parem ostuhind.
Paljudel tekib küsimus MacBook valides, et kas valida Air või Pro ning mis on nende suurimad erinevused. Kõige lihtsamini seletades on Air tavakasutajale ning Pro inimesele, kes on arvuti suhtes rohkem nõudlikum. Seega Pro ei pruugi olla hinna suhtes alati parim variant, kuna Pro mudelite hinnad on kallimad ning kui ei kasuta ära seadme kõiki võimalusi soovitame alati oma klientidele MacBook Air mudeleid.
Tootevalikust leiab samuti tihti ka Demo mudeleid, mis ei ole olnud reaalses kasutuses, kuid on soodsamad kui täiesti uus seade, seega tasub silm hoida peal meie veebipoel.

Keskkonnasõbralikum valik

Oluline on ka ära märkida, et valides “teise ringi” seade, teed ka keskkonnasõbralikuma valiku. Meie tootevalikus olevad seadmed on sattunud meile tihti läbi “Vana uueks” programmi, kus klient toob meile oma vana seadme ning saab uue seadme ostu puhul soodustust.

Turvaline ost

Kasutatud seadmeid on võimalik soetada paljudest müügiportaalidest, kuid alati tekib küsimus, kas ost on ikka turvaline? Tihti ei räägita seadme reaalsetest probleemidest ning on oht petta saada. Valides Mobipunkti saada olla kindel, et ost on turvaline ning sisaldab aasta pikkust garantiid.

Küsimuste korral leiate meid ka 
Facebook
Instagram

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Uuenenud MacBook Pro'd & AirPods 3


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
19.10.2021   Toote tutvustused


Parimad kingiideed lähedastele 2021


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
12.12.2021   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud