Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Uuenenud MacBook Pro'd & AirPods 3

Mobipunkt
19.10.2021   Toote tutvustused

Apple tutvustas tänavu oma oktoobri üritusel uusi AirPodse, arvuteid ja samuti lisati HomePod Mini valikusse uusi värve.

MacBook Pro 14" ja Macbook Pro 16"

Üritusel avalikustas Apple oma kahte uuenenud seadet MacBook Pro 14" ning MacBook Pro 16". Seadmed on sellel aastal kordades võimsamad, võrreldes eelneva aasta mudeliga. Seadmetest leiab nüüd M1 Pro ning M1 Max kiibi, mis teeb arvutid kordades võimekamaks.

Seadmetel on uuenenud disain. Tagasi on tulnud HDMI, SD-kaardi ning MagSafe laadija kasutamise võimalused. Nüüdsest ei ole enam Pro mudelitel Touch Bar-i vaid need on asendatud füüsiliste nuppudega klaviatuuril. Arvutitel on Liquid Retina XDR 120Hz ekraan ning samuti on nüüdsest sarnaselt telefonidega notch ning rohkem äärest-ääreni ekraan. Uuenenud on ka kaamera ning arvutites on 1080p FaceTime HD Camera. Seadmete akud on vastavalt MacBook Pro 14"- 17h ning MacBook Pro 16"- 21h. Esimest korda tutvustati ka arvuti kiirlaadimise võimalust, millega on võimalik poole tunniga laadida kuni 50% akut.
Baasmudelina on nüüdsest mõlemad arvutid al 512GB SSD ning 16GB RAM.

MacBook Pro 14" hind on al 2349€ 
MacBook Pro 16" hind on al 2849€



AirPods 3

Apple tutvustas uusi kolmanda generatisooni AirPodse, koos uuenenud disaini ning sisuga. Klappidel on parem aku kestvus(6h), MagSafe ja juhtmevaba laadimise võimalus ning on vee- ja niiskuskindlad. Nüüdsest on ka Spatial audio võimalus, mis on Pro mudelil juba varasemalt olemas.
AirPods 3 hind on 199€

HomePod Mini

Sellel sügisel kahjuks Apple HomePodile uuendusi ei tulnud. Küll aga leiab tootevalikust lisaks Space Gray ja White variantide seast Blue, Orange ja Yellow. Tooted on võimalik tellida siit.

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Apple Event ja uued seadmed 2021


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
15.09.2021   Toote tutvustused


HomePod Mini - Sinu ustav abiline


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
28.07.2021   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud