Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Kasulikud rakendused uue õppeaasta alguseks ✏️

Mobipunkt
7.09.2021   Kasulikud artiklid-nipid

Suvepuhkus on läbi ning paljud alustavad sügisest uuesti kooliteed. Kõik aga vajavad algavaks sügiseks täielikku valmisolukut ning selleks ka parimaid rakendusi. On olemas palju erinevaid rakendusi, mis teevad elu kiirel perioodil mugavamaks ning aitavad kaasa ka tervisele. Suure nimekirja seast toome Teile esile kõige kasulikumad.

1. Notion

Palju on olemas erinevaid märkmete tegemise ning organiseerimise rakendusi. Nende seas kõige silmapaistvam on Notion, mis pakub väga suurel hulgal erinevaid võimalusi, et oma märkmete organiseerimine viia veel kõrgemale tasemele. Notion pole mõeldud ainult märkmete tegemiseks. Notionil on palju valmis Template, millega on võimalik lihtsalt ning kiirelt leida Teile sobiv formaat nt: Blogi, To-do list, reisiplaneerija ja palju muud. Notion'i rakendust on võimalik kasutada nii iPhones, iPadis kui ka MacBookis, seega seadmete vahel liiklemine ning vajaliku informatsiooni kättesaamine on väga lihtne. Samuti on olemas Notion Web Clipper millega on võimalik Safarist salvestada linke otse oma lehele. Notion'it on võimalik tasuta alla laadida siit.

2. Class Timetable

Selleks, et ei peaks muretsema hilinemise pärast või otsima seadmest pingsalt taga algavat tundi, soovitaksime rakendust Class Timetable. Rakendusse on võimalik lisada kogu oma tunniplaan ning näha oma tunniplaani ükskõik millisest seadmest. Olgu selleks siis MacBook, iPhone, iPad või Apple watch. Samuti on olemas rakendusel ka Siri võimalus ehk on võimalik lihtsasti küsida Siri käest, millal ning mis tund või loeng on parasjagu algamas. Rakendust on võimalik tasuta alla laadida siit . Rakenduses sees on võimalik ka soetada Pro versioon, mis pakub lisaks võimalust ka teavitustele ehk teavitab algavast tunnist või loengust.

3. Spiir

Algavaks aastaks oleks samuti hea hoida silma peal oma finantsasjadel. Selleks on olemas rakendus Spiir. Spiir on võimalik ära ühendada oma pangakontoga ning rakendus jälgib kõiki sinu tehinguid ning samuti lisab need ka erinevatesse kategooriatesse, et hiljem oleks võimalik vaadata, mille peale on enim raha kulunud. Rakenduses on võimalik ka teha erinevaid Challengeid, et oma kulutusi piirata. Samuti teavitab ka rakendus sinu kuu ning nädala kulutusi ning ehk see on just asi, mis paneb sind rohkem säästma. Rakendus on võimalik alla laadida siit.




4. Water Intake & Drink Reminder

Kõik me peame muretsema ka oma tervise eest ning väga oluline on tarbida piisavalt vett. Selleks on olemas rakendus Water Intake & Drink Reminder. Rakendusse on võimalik sisestada oma kaal, mis arvutab välja Teie päevase vee tarbimise koguse. Rakendus teavitab, millal on vaja juua ning on võimalus lisada oma tarbitud kogus, et oleks võimalik jälgida, palju on päeva jooksul vett tarbitud ning kui palju oleks veel vaja tarbida. Rakendust on võimalik kasutada ka Apple Watchi peal.



5. PhotoMath

Aeg-ajalt tekib meil kõigil raskusi matemaatikaga ning kui abi pole kuskilt lähedalt võtta, on võimalik alla laadida endale rakendus PhotoMath. PhotoMathi-ga on võimalik tehetest teha pilt, mis lahendab Teile ülesande ette ning näitab ka lahenduskäiku. Võimalik on sisestada arve ka käsitsi, kuid paberile kirjutades ning sellest pilti tehes on kordades mugavam ning kiirem. Rakendus on võimalik alla laadida siit.


 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



HomePod Mini - Sinu ustav abiline


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
28.07.2021   Toote tutvustused


HomePod Mini - Sinu ustav abiline


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
28.07.2021   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud