Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

AirPods Pro vs AirPods 2 - Mis on nende erinevus?

Mobipunkt
9.02.2020   Toote tutvustused

AirPodsid on olnud seni stiilseimad ja nõutavamad kõrvaklapid. Kui AirPods 1 ja AirPods 2 erinesid teineteisest vaid “millimeetreid”, siis kauaoodatud AirPods Pro-d viivad arusaama Apple kõrvaklappidest täiesti uuele tasemele. Apple on kinnitanud, et uued klapid pakuvad seni ennekuulmatu heli kogemuse, mille viimistletud mugavuse ja heliga tunned muusikat ja mitte kõrvaklappe, kuid sellega kaasneb pea €100 kõrgem hind oma eelkäia Airpods 2’ga.

Oma uues blogis teadvustame lugejat AirPods Pro-de olulistematest uuendustest ja sellest, kas nad on oma kõrgemat hinda väärt

Uus disain ja kohandatav sobivus
Uued kõrvaklapid on endaga kaasa toonud suuri ja nõutuid uuendusi. Esmapilgul on näha, et üks suurimaid erinevusi peitub klappide disainis. Uued kõrvaklapid on väiksemad ning nendega tulevad kaasa kolmes erinevas suuruses pehmed ja painduvad silikoonotsikud, millest saad valida selle, mis kohandub Sinu kõrvakujuga kõige paremini. See tagab kõrvaklapi püsivuse ja mugavuse, mida eelnevate mudelite universaalne sobivus ei pruukinud pakkuda. Mitmed arvustajad on öelnud, et kõrvaklapid on muutunud nüüd nii mugavaks, et mõnikord nad ununevadki kõrva.

Mürasummutus ja läbikuuldavus režiim 
Lisaks välistele disaini muudatustele sisaldavad uued kõrvaklapid endas mikrofone, mis tuvastavad ja summutavad välise müra enne, kui seda kuuled. Tänu aktiivsele mürasummutusele saad täielikult keskenduda sellele, mida parasjagu kuulad - olgu selleks muusika, telefonikõne, audioraamat, veebisaade või isegi vaikus. Just nii! Nüüdsest saad Sa ennast välisest maailmast summutada ja kuulata vaikust. Kui juhtumisi tahad jälle kuulda, mis ümberringi toimub, saad lihtsalt vahetada ümber läbikuuldavus režiimi peale. 

Vedeliku- ja higikindlus
Eelnevalt on klientide ja arvustajatele suureks murekohaks olnud kõrvaklappide vedelikukahjustus. Pärast väga aktiivset treeningut või tugeva vihma alla sattudes on esinenud Airpodsidega probleeme, kuid seekord on Apple sellega midagi ette võtnud. Airpods Pro’d on IPX4 niiskuskindlusega, mis tähendab, et nad pakuvad suurel määral niiskusvastast kaitset. Kuigi ei saa veel AirPodsidega vette sukelduma minna, ei pea vähemalt enam muretsema selle pärast, kas kõrvaklapid peab peitu panema kui satud vihma alla. Nagu öeldakse, mingigi kaitse on parem kui üldse ei oleks kaitset.

Akukestvus
Airpods 2 aku kestvus on umbes viie tunni jagu. Paraku Apple AirPods Prodele selles osas parandusi ei teinud ning Prode aku kestvus jääb oma eekäijatele paarikümne minuti jagu alla. Sellegipoolest kanna kaasas täislaetud laadimiskarpi, sest nii saad laadida juurde üle 24 tunni kuulamisaega. 



Mida arvab klient?
‘’Ma väga naudin uusi AirPods Prosi! Mul on hea meel, et saan teha oma tegemisi ilma, et oleks kuskile juhtmetesse kinni seotud. Lisaks pakuvad uued kõrvaklapid ülimal tasemel heli ja mugavust. Nad tõesti sulavad kõrvadesse valatult – isegi nii hästi, et vahel unustan need lihtsalt kõrva. Heli poolest on need kindlasti parimad klapid, mis mul on olnud. Lennukis olles avastasin samuti ülimalt hea uuenduse parema une saamiseks – helisummutus. See teeb kõvasti vaiksemaks reaktiivmootorite mürina ja muud helid! Kui laadimiskarpi pole lähedal ja pole klappe kusagile panna, päästab läbikuulavusrežiim. Nii saab klapid peas ringi käia ilma, et need kuidagi summutaks ümbruskonna helisi. Märkimisväärne on Apple’i toodete mugavus, lihtsus ja kogu ökosüsteem, mida ma lihtsalt armastan!’’– Artjom Savitski, Muusik



Kas AirPods 2 kasutaja peaks minema üle AirPods Pro-de peale?
Kokkuvõttes võib öelda, et AirPods 2 ja AirPods Pro-d erinevad omavahel suurel määral. Heli kuulamise mõistes on AirPods Prod mitte lihtsalt paremad, vaid palju paremad kui oma eelkäijad. Apple on suutnud uue toote teha mugavamaks, kindlamaks ja efektiivsemaks. Kuigi hinnavahe ulatub €100 kanti, oleme veendunud, et AirPods Pro-d on oma hinda väärt.

Kuid selleks, et ise ka veenduda, on vaja ise järgi proovida. Oma kõrv on kuningas!

Meie valiku kõrvaklappe leiad SIIT!



← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



2020 - Keskkonnasäästlik aastakümnend

Kuidas olla vastutustundlikum Apple'i tarbija…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
12.01.2020   Toote tutvustused


2020 - Keskkonnasäästlik aastakümnend

Kuidas olla vastutustundlikum Apple'i tarbija…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
12.01.2020   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud