Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Uued iPhone 11 ja 11 Pro mudelid – Mille poolest on paremad eelmistest?

Mobipunkt
18.10.2019   Toote tutvustused

Sel aastal andis Apple välja kolm uut mudelit ning taaskord ei üllatanud nad oma kõrgete hindadega. Selleks, et leida vastus küsimusele vanematele iPhone mudelite omanikele (eriti iPhone X, XS ja XR omanikele), kas uued mudelid on oma hinda väärt, oleme valmis teinud kasuliku postituse, kus kirjeldame, mis on olulisemad uuendused võrreldes eelmiste mudelitega.

Värv 

Esimene asi mis iPhone’de välimuse juures silma jääb on kahtlemata nende värv. Lisaks XS ja XS Maxi eelnevatele toonidele, milleks on kuldne, hõbedane ja kosmosehall, tutvustavad iPhone 11 Pro ja Pro Max meile uue kesköörohelise (Midnight Green). Värv tekitas algselt mitmete seas skeptilisust, kuid vastupidiselt ootustele on see osutunud hoopis rahva lemmikuks tellimuste arvu poolest. iPhone 11 ja XR’i võrdluse kohapealt on värvi koosseisu jäänud must, valge, punane ja kollane, kuid eelnevalt sinine ja korallne on nüüdseks välja vahetatud rohelise ja lilla vastu.

Kaamerad

Lisaks uuele värvile on iPhone 11 Pro ja Pro Max meieni toonud esimesed kolmekaameralised iPhone’d. Peab tõdema, et tegemist on millegi erakordsega. iPhone 11 Pro ja Pro Max kolmikkaamerasüsteem sisaldab lainurk-, telefoto- ja ülilainurkobjektiive, mis on kõik 12-megapikslised ning filmivad 4K resulutsiooniga  kuni 60 kaadrit sekundis. Kuigi iPhone 11 topeltkaamera ei sisalda endas telefotoobjektiivi, ei jää selle kaamera võimsus alla teistele. See on suur edasiminek eelmiste aastate mudelitelt ja selle tulemuseks on tõesti tippkvaliteetsed videod, mis on kaunilt elutruud ning detailsemad ja sujuvama liikumisega. Kui oled videograafiahuviline, siis uus iPhone on kindlasti Sinu jaoks!



Pildistamise üks olulisemaid uuendusi on ööreziim. Nüüdsest on võimalik hämarates kohvikutes, õhtustel seikadel ning teistes pimedates oludes jäädvustada eredamad ja kvaliteetsemad fotod.  Samuti kui rääkida olulistest fotografeerimise uuendustest, teeme tagasipöörde ülilainurkkaamera juurde. Kui sul meenub hetki, mil oled soovinud näiteks pildistada imelist vaadet, kuid mõned detailid jäävad kaadrist välja, siis seda muret enam ei ole. Kaamera jäädvustab senisest kuni neli korda suurema kaadri, mistõttu enam ei ole vaja võtta suuri samme tagasi selleks, et saada see ideaalne foto. Ka esikaameraga tehtud pildid jäävad paremad. Uutel mudelitel on esikaamerad samuti 12-megapikslilised ja võimasamad kui nende eelkäijad. Tahad teha perfektset selfit? Nüüd on see uute iPhone’dega võimalik.



 Sisemus ja Akud 

Võrreldes eelnevate mudelitega, tulevad uued iPhone'id seni efektiivsemate ja võimsamate A13 Bionic kiipidega. Selle kvaliteet avaldub suuresti ka akude kestvuses. Kas meenub Sul mõni hetk, kui oled pidanud kasutama telefoni olulise vestluse pidamiseks, kuid järsku saab telefoni aku tühjaks? Selle olukorra vältimiseks on nüüd iPhone 11 võrreldes oma eelkäija XR’iga ligikaudu tund aega pikema kestusega. Kuid kui tunnist ei piisa, siis iPhone Pro ja Pro Maxi akud kestavad koguni 4-5 tundi kauem oma eelkäiatest.

Vastupidavus

Tavalised vedelikud nagu tee, kohvi ja limonaadid ei paku enam suurt ohtu ja kokkupuutel nendega ei ole vaja enam riisikaussi läheduses hoida. Ka tolmud ei paku enam suurt ohtu, sest tänu spetsiaalsetele tihenditele on uued mudelid nüüd tolmukindlad. Kuid samas ei tasu unustada ka seda, et ükski iPhone pole päris veekindel, millest me meie ühes eelmises blogis kirjutasime.

Siinkohal ei saa üle ega ümber esi- ja tagaklaasist. Üks suurimaid hädasid, millega kliendid meie poole pöörduvad, on ekraanivahetus. Rääkimata sellest, et ekraanil näeb kõik kaunilt elutruu välja, on see hästi kindlustatud. Uus iPhone toob meieni seni nutitelefonide kõige tugevama esi- ja tagaklaasi, mis on detailselt toodetud ühest klaasilehest ning tugevdatud läbi ioonvahetuse topeltprotsessi, selleks et vähendada katkiste ekraanide õnnetusjuhtumeid. Kui sellest võib väheks jääda, siis on võimalik veelgi vähendada seda tõenäosust paigaldades kaitseklaas ning kate. 

Turvalisus  

Endiselt on iPhone kõige turvalisem nutitelefon maailmas ja seda suuresti tänu oma näotuvastus tehnoloogiale. Face ID on nüüd kuni 30% kiirem, toimib kaugemalt ja enamate nurkade alt millega kindlustatakse kiirem, kuid võrdlemisi turvaline ligipääs telefoni.

iPhone X kasutaja kogemus, kes läks iPhone 11 Pro peale üle

“Kasutasin iPhone X alates 2017. aasta novembrist kui see alles välja tuli. Telefon oli võrreldes mu eelmise iPhone 7ga nagu öö ja päev, uus luksuslik disain roostevabast terasest elementidega, topeltkaamera, äärest ääreni ekraan Face ID funktsiooniga ja palju muud. Kui 2018. septembris esitleti uut iPhone XS, siis loomulikult soovisin selle vahetada iPhone XS vastu, kuid iga aasta on esimeste partiidega kogus piiratud ning nagu ka vanasõna ütleb, et jagajale jäävad näpud ning paar esimest kuud läksid kõik telefonid ainult klientidele. Selle ajaga läks soov uue mudeli vastu mööda ning jäin oma iPhone X’iga edasi.

Pärast iPhone 11 ja 11 Pro esitlust tekkis uuesti soov telefoni vahetada. Seekord broneerisin omale telefoni, et olla esimeste seas ning olen kasutanud uut iPhone 11 Pro mudelit juba pea kuu aega. Vahe võrreldes iPhone Xiga on öö ja päev. Kaamerapildi kvaliteet on hämmastav, pideva kasutuse korral pidin ma iPhone X õhtul laadima panema, uut iPhone 11 Pro akut jätkub mul pea kaheks päevaks, lisaks disain on muutunud veelgi luksuslikumaks, tagumine klaas mattvärvi on väga ilus ning praktiline.

Seda on väljendanud ka meie paljud teised kliendid, et uus iPhone 11 Pro on tõesti väärt edasiminek vaatamata sellele, et neil oli enne iPhone X või XS mudel. Ka iPhone 11 on väga hea telefon, millel on ainult natuke lihtsam kaamerasüsteem ja korpus on alumiiniumist, mis on ideaalne edasiminek näiteks iPhone XR pealt. Eriti populaarne on hetkel Mobipunktis iPhone 11 Pro Dual SIM (kahe füüsilise SIM kaardiga) mudelid, sest eelmiste mudelitega oli kahe füüsilise SIM kaardiga ainult kas “säästuversioon XR” või XS Max, mis oli paljude kasutajate jaoks liiga suur. Nüüdsest on Mobipunktis võimalik soetada kahe füüsilise SIM kaardiga nii iPhone 11, 11 Pro kui ka 11 Pro Max mudeleid. “ kommenteeris Sanders Skorik, Mobipunkti juhataja ja müügijuht.



Kui ka sinul tekkis huvi iPhone 11 või 11 Pro vastu, siis telli julgelt see meie veebipoest või tule meie esindusse külla konsulteerimaks, milline uus iPhone sulle kõige paremini sobiks. Kui on olemas vanem iPhone mudel (võib olla ka mitu), siis too need meile ja saad uue iPhone vanade võrra soodsamalt. Vana iPhone eest pakume head hinda ning loomulikult aitame vanast seadmest kõik andmed tõsta uude ümber ilma lisatasuta. 

Vana seadme eest saadud summat saab kasutada ka uuema telefoni sissemaksuks;)

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Mobipunkti esinduspood otsib uut müügiesindajat!

Ootame oma meeskonda särasilmset müügiesindajat, kes kiirgab positiivset energiat ja on avatud suhtleja!…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
5.07.2021   Varia


Mobipunkti esinduspood otsib uut müügiesindajat!

Ootame oma meeskonda särasilmset müügiesindajat, kes kiirgab positiivset energiat ja on avatud suhtleja!…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
5.07.2021   Varia
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud