Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Neli AirPodsi nippi, mida sa ei teadnud

Mobipunkt
22.02.2019   Toote tutvustused
mobipunkt, airpods, handsfree, kõrvaklapid, juhtmeta kõrvaklapid, juhtmevabad kõrvaklapid

Peale selle, et AirPodsid on kahtlemata kõige stiilsemad kõrvaklapid, on neil ka muid plusse. Need ühenduvad automaatselt telefoni, Apple Watchi, tahvelarvuti või arvutiga otse laadimiskarbist võttes ning kui need kõrvast ära võtad, panevad need heli pausile, et sul su lemmiklugu kuulmata ei jääks. AirPodse saad kasutada ka hands-free'na ning mugavalt ja kiirelt laadida laadimiskarbis.
Toome välja mõned nipid AirPodside kasutamiseks, mida sa seni ehk ei teadud. 

Kuula pealt vestlusi

Hoia alt, Sherlock Holmes, AirPodsidega saab väga edukalt kuulata pealt vestlusi, mis ei ole mõeldud sinu kõrvadele. iOS 12 uuendus oli hea uudis kõrvakuulmisprobleemidega inimestele - nimelt saab kõrvaklappe kasutada kuuldeaparaadina. Kui oled mürarikkas keskkonnas - näiteks restoranis, baaris või peol, saad oma iPhone'i panna vestluskaaslasele lähemale, et AirPodside abil neid paremini kuulda. 
Spioonid on aga avastanud, et kui jätad oma iPhone'i ruumi, kus salajutt käib, saad seda eemalt oma AirPodsidega pealt kuulata. 
Et see aktiveerida, mine Control Centerisse Settingsite alt, vajuta Customize Controls ja vajuta plussi Hearing ikooni kõrval. 

  



Säästa akut
Ehkki AirPodside aku peab vastu üsna kaua, ei saa seda muidugi võrrelda juhtmega kõrvaklappidega, mis tühjaks ei saagi. Kui aga on ununenud laadida, võid kasutada ühte kõrvaklappi korraga ja seni teist laadida. 

Mitte ainult iPhone'iga kasutamiseks
Kui tahaksid väga AirPodse kasutada, aga oled sellest mõttest loobunud, sest sul ei ole iPhone'i, siis ära muretse - AirPodse saab kasutada ka Android seadmega. Selleks pead vajutama nuppu laadimiskarbi all ning saad selle ühendada oma telefoniga. 

Pane oma AirPodsidele nimi
Muidu on sinu AirPodside nimi (sinu nimi)'s AirPods. Et nime vahetada, vajuta Settings, seejärel Bluetooth, siis vajuta "i" AirPodside kõrval ja muuda nimi ära. 
 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

airpods 1 vs airpods 2, new airpods, uued airpods, juhtmevabad kõrvaklapid, apple kõrvaklapid, apple airpods, mobipunkt kõrvaklpaid

AirPods 1 vs AirPods 2 - mis on nende vahe?

Toome teieni punktid, mis on Apple juhtmevabad AirPods 1 ning AirPods 2 kõrvaklappide vahe. Kas AirPods 1 omanik peaks ostma endale uuemad?…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
14.04.2019   Toote tutvustused
mobipunkt, iphone, iphone dual sim, uus iphone, iphone müük, iphone xs, iphone xs mac, kahe sim kaardiga telefon,

Kahe SIM-kaardiga iPhone - kõik, mis sa vajad ühes telefonis!

Kui Apple tutvustas septembris uusi iPhone'i mudeleid, haaras reisijaid ning ärimehi üks põnev uuendus - Dual SIM. …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
14.12.2018   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud