Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Miks ja millal hooldada oma Mac'i?

Mobipunkt
22.09.2020   Toote tutvustused

Apple’i alumiiniumist disainiga MacBook ja iMac seadmed on tuntud kui töökindlad ja probleemivabad arvutid. Paraku kasutades neid tööl, koolis või kodus, leidub igal pool mustust ja tolmu ning kui jätta oma Mac hooletusse, ei ole seade nende pikaajalise mõju eest kaitstud.



Millal tuua oma Mac hooldusesse?

Selleks, et Sinu MacBooki eluiga oleks võimalikult pikk, on soovitatav oma seade tuua hooldusesse kord aastas, iMaci puhul kord kahe aasta jooksul. Kuid teatud juhtumite puhul on vaja juba kiiremas korras reageerida.

Hiljuti pöördus Mobipunkti klient murega, et tema MacBook Pro on iseenesest välja lülitunud ning ei lähe enam tööle. Kui meie tehnikud arvuti lahti tegid, vaatas neile vastu tohutu tolmukiht. Probleem on selles, et kui arvutisse koguneb liialt tolmu, segab see ventilaatori tööd, mistõttu võib arvuti üle kuumeneda. Ohule eelnevalt viitab ventilaatori valju müra ja arvutist tulenev liigne soojus ning just siis peaks reageerima ja oma seade hooldusesse tooma. Paraku klient, kes meie juurde pöördus, tegi seda liiga hilja ning tema arvuti emaplaat oli ülekuumenenud. Emaplaat koos vahetusega maksis rohkem kui seade ise väärt oli ning klient oli sunnitud ostma endale uue seadme.



Mainida tasub samuti, et igasuguse vedeliku kahjustuste puhul on soovitatav oma seade viia koheselt hooldusesse. Vähese vedeliku sattumine arvutile ei pruugi oma mõju küll koheselt avaldada, kuid ajaga võib ka see teha suurt kahju nagu näiteks paisub aku või klaviatuur lakkab töötamast.

Miks tuua oma seade just Mobipunkti?

Nii nagu ka auto mootori süsteemi iseseisev lahtivõtmine ja hooldamine on riskantne, siis sama on ka Mac’iga, eriti kui kogemused puuduvad või on minimaalsed. Seega on parem hooldustöödega pöörduda asjatundjate juurde.

Mobipunktis töötavad kogemusega tehnikud, kes teostavad erinevaid remondi- ja hooldustöid. Tuues oma arvuti Mobipunkti, on Teie seade heades kätes. Meie tehnikud võtavad seadme hoolikalt lahti ning teevad spetsiaalsete vahenditega täieliku puhastuse nii, et seadme sisu oleks nagu uus, eemaldades sellega kõik potentsiaalsed probleemid. 

Remondi- ja hooldustööde järjekorra puudumisel võtab tehnikutel MacBooki hooldus aega keskmiselt kaks tundi. Pika järjekorra puhul võib hooldus aega võtta kuni üks tööpäev.

Seadme hoolduse hind?

MacBooki hooldus Mobipunktis maksab vaid 20€ (iMaci puhul 30€/50€). Investeerides hooldusesse tagad seadmele pikema eluea ning väldid suuremaid kulutusi, mis kaasnevad probleemide eiramisega. Hoides oma seadet heas töökorras säilib samuti selle edasimüügiväärtus ning ostes uue seadme saad Mobipunktis uue vana võrra soodsamalt.






← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Apple Pay - Mis see on?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
30.08.2020   Toote tutvustused


Apple Pay - Mis see on?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
30.08.2020   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud