Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Mobipunkti 5. sünnipäev - Meie viieaastane teekond

Mobipunkt
4.06.2020   Toote tutvustused

Aastal 2015. sisenes Apple’i turule tundmatu ettevõte nimega Mobipunkt. Ettevõte tegevusaladeks on nii uute kui kasutatud Apple seadmete müük, vahetus, hooldamine ja parandamine. Viie aastaga on Mobipunkt müünud üle 15 000 uue ning kasutatud Apple seadme ja sooritanud üle 20 000 hoolduse ja paranduse. Ideest tekkinud ettevõte on konkureerival turul tänaseks kasvanud mitme miljonilise käibega ettevõtteks. Nüüdseks  on Mobipunkt Eestis üks suurimaid ja arvestatavamaid uute ja kasutatud toodete müüjaid ning mainimisväärselt üks suurimatest Apple’i seadmete taaskasutamise edendajatest.

See saavutus ei ole Mobipunktil tulnud lihtsalt ning soovime tänada kõiki, kes on andnud väiksemagi panuse meie eduloole ja toetanud Mobipunkti visiooni. Oma tänases blogis annab Mobipunkti asutaja ja tegevjuht Sanders Skorik mõned kommentaarid ja teeme tagasiviske Mobipunkti viieaastasele teekonnale ja algusaastatele.

Kuidas me sinna jõudsime?

Iga tegevuse alustamisel peab olema paigas kindel siht: kes me oleme ja millega tegeleme, kuhu me tahame jõuda ja mis me selleks teeme. Meie panime kohe paika eesmärgi, lõime plaani kuidas seda saavutada, ning täitsime seda plaani.

Mobipunkti eesmärk 

Mobipunkti eesmärk on olla Eesti suurim uute ning kasutatud Apple toodetega tegelev ettevõte. Meie usume, et Apple’i tooted on kõige kvaliteetsemad, mis on turul saadaval. Seetõttu soovime pakkuda seda kogemust kõigile inimestele vastavalt nende soovidele ja hinnaklassile. 

Samuti edendame suurel määral seadmete taaskasutamist. Me oleme ettevõte, mis peab oluliseks keskkonnasäästliku tarbimist. Mobipunkt pakub klientidele põhjaliku taustakontrolliga ning aastase garantiiga hea hinnaga kasutatud seadmeid ning võimaluse tuua oma vana seade meile ja vahetada see uuema vastu.  Seda oleme teinud algusest saati ning see on meid paljugi eristanud meie konkurentidest. Aastal 2015 ei olnud Eestis olemas normaalset vana seade uueks teenust ja võime julgelt väita, et me olime Eestis ühed esimesed, kes seda pakkuma oma klientidele hakkasid.

Meie esimesed kliendid

Mobipunkt alustas väikselt. Meie esimesed kliendid kuulsid meist erinevatest netiportaalidest või läbi tuttavate. Sel ajal meil esinduspoodi ei olnud ning esimesed kliendid said tehinguid sooritada netipoes või kulleriga Tallinnas. Tulime kliendile sobivasse kohta ning sooritasime müügi või vahetuse, viisime telefoni tehnikule remonti või hooldustöödeks ning tõime selle pärast tagasi. Selliselt töötasime esimese kontori leidmiseni.

Meie esimene kontor

Oma esimese kontori avasime oktoobris 2015 Roo tänaval. Hoone oma välimuse tõttu tekitas algselt klientide seas kahtlust ja umbusaldust ning töötasime kõik koos pisikeses 24m2 kontoris, mis samuti ei avaldanud klientidele muljet. See meid ei morjendanud, sest tegime oma tööd hingega ning iga kuuga tuli kliente aina juurde ning suutsime võita nende usalduse. Töötasime ennast üles ning oli aeg suureneda.




Uus esindus alates juuni 2018

Aastal 2018 kolisime ümber uude mõnusamasse kohta, milleks oli Kultuurikatla läheduses olev Rumbi 4. See oli väga suur ja vajalik samm, muutes meid tõeliselt esinduslikuks Apple’i poeks. Tänaseks päevaks oleme veelgi kasvanud nii, et enam ei mahu meie kliendid ja kasvanud meeskond ka siia ära.





Meie meeskond

Mobipunkti meeskond on tänaseks kasvanud paariliikmelisest tiimist üle kümneliikmeliseks perekonnaks. Paljud meie töölised on küll noored, kuid väga ambitsioonikad ja töökad tegijad. Samuti on meie ettevõttes ka vanemtehnikud, kes on mobiiliremondiga tegelenud üle kahekümne aasta. Suur osa meie eduloost ongi tingitud meie meeskonna ambitsioonikuse ja kogemuse kooslusest ning nende usust ettevõte visiooni.

Meie peame eesmärkide täitmiseks väga oluliseks klienti ning pakkuda kliendile lisaks toodetele ja teenustele suurepärast teenindust. Teeninduse juures on kõige olulisem märksõna personaalsus ning seda on efektiivselt taganud meie meeskond. Meie tiim on kliendile suunatud, arvestame kliendi soovide ja vajadustega ning pakume neile personaalset, abivalmis ja kvaliteetset teenindust. 


Tulevik

Nagu mainitud, ei mahu me me enam oma praegusesse esinduspoodi ära. Me kindlasti laiendame oma esindust nii Tallinnas kui ka mujal. Kes teab võib olla varsti leiate Mobipunkti ka näiteks Soomes? Oleme sihikindlad, et oma eesmärki täide viia.

Tänusõnad

Mina, Mobipunkti asutaja ja tegevjuht, tänan kõiki meie kliente ning koostööpartnereid kogu Mobipunkti tiimi nimel, et olete juba 5 aastat meiega ning me aitame üksteisel kasvada. Ilma Teie kõigita ei oleks me need, kes me praegu oleme. Suur tänu, et hindate meie tooteid ja teenusi ning loodan, et meie ühine teekond kestab veel pikalt.



← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Viis põhjust miks osta endale kasutatud seade Mobipunktist


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
22.03.2021   Toote tutvustused


Miks vahetada oma vana seade uuema vastu Mobipunktis?

Miks vahetada oma vana seade uuema vastu Mobipunktis - Keskkonnasõbralikult, kiirelt, mugavalt ning hea hinnaga…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
7.12.2019   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud