Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Miks vahetada oma vana seade uuema vastu Mobipunktis?

Mobipunkt
7.12.2019   Toote tutvustused

Miks vahetada oma vana seade uuema vastu Mobipunktis - Keskkonnasõbralikult, kiirelt, mugavalt ning hea hinnaga

Iga aasta annab Apple välja uue iPhone mudeli ning viimastel aastatel lausa mitu mudelit korraga. Lisaks telefonidele annavad nad välja Mace, Apple Watche ja iPade. Paratamatult tekib kiusatus ja soov uusi mudeleid järgi proovida.

Aga mis saab Sinu eelmisest seadmest?

Mobipunkt pakub Sulle suurepärase lahenduse: too vana seade meile ja saad uue selle võrra soodsamalt. Jällegi võib tekkida küsimus, et miks mitte viia seade kusagile mujale või või hoopis müüa.

Oma uues postituses räägime põhjustest miks tulla oma vana seadmega just meile. Kõigepealt peame oluliseks lugejat teadvustada, miks on üldse oluline oma vana seade tagasi tuua ja mitte lihtsalt kappi seisma jätta või ära visata.

Pole saladus, et telefonide ja muu elektroonika tootmine saastab suurel määral keskkonda, eriti siis kui vanad seadmed visata lihtsalt ära või jätta kapinurka vedelema. Iga kasutatud seadme uuele ringile saatmine aitab säästa keskkonna. Saaste vähendamiseks on oluline telefone ja muud elektroonikat taaskasutada. Kui tood enda seadme Mobipunkti, siis on suur tõenäosus, et keegi teine ostab endale kasutatud Apple seadme selle asemel, et osta uus. Ka telefoni eluea lõpp on saastav - elektroonilistest vahenditest prügi on samuti loodusele kahjulik. See on prügi mis ei lagune, see sisaldab endas keskkonnale kahjulikke keemilisi ühendeid ning mittelagunevat materjali. Saates oma seadme uuele ringile annad oma panuse keskkonna saaste vastu ning vähendad enda ökoloogilist jalajälge. Kõige sellega aitab Sind otseloomulikul Mobipunkt ja seda mugavalt ja kiirelt.

Vanale seadmele ostja leidmine võib osutuda küllaltki ajakulukaks ja tülikaks protsessiks. Näiteks on meie kliendid kurtnud, et proovisid leida seadmele internetis ostja, kuid viimasel hetkel on ostja ümber mõelnud või ei tule kohale, hakkab kauplema või venitab. Mobipunkt on aastatega tõestanud klientidele, et pakume tõenäoliselt parimat seadme vahetuse teenust Eestis. Meie juures seadme vahetamine on turvaline ja ajasäästlik. Meie sõbralikud ja abivalmid töötajad vaatavad vana seadme mõne minutiga üle ning teevad mõistliku hinnapakkumise, mille arvestame Sinu uue seadme pealt maha.

Kui tood oma vana toote Mobipunkti, ei pea sa seda vahetama uue vastu, vaid võid ka vahetada meie poolt kontrollitud kasutatud seadme vastu. Mobipunkt kontrollib põhjalikult ostetud seadmeid ning annab kasutatud toote ostjale ka üheaastase garantii, mis annab veelgi kindlustunnet.

Vahetusel pakume samuti tasuta võimalust vanast seadmest sisu uude ümber tõsta. Nii ei pea sa muretsema oma piltide, sõnumite ega appide kadumise pärast ja saad koheselt jätkata oma vanu tegevusi uue seadme peal, olgu selleks erinevate äppide kasutamine, vestluste jätkamine või piltide töötlemine.



Üks väga oluline põhjus, miks kliendid on oma vanade seadmetega just meie juurde tulevad, on see, et meie pakume teistest poodidest (kes pakuvad samat teenust) palju paremat hinda kasutatud seadmete eest. Oleme teinud hinnavõrdlustabeli, kus on välja toodud kasutatud seadme tagasiostuhinnad:


Seade

Mobipunkt

Teised poed

7 32GB/128GB

Kuni 200/230 €

Kuni 144/164 €

7 Plus 32GB/128GB

Kuni 250/290 €

Kuni 185/258 €

8 64GB/256GB

Kuni 300/330€

Kuni 228/263 €

8 Plus 64GB/256GB

Kuni 370/400 €

Kuni 290/336 €

X 64GB/256GB

Kuni 440/470 €

Kuni 365/404 €

* Hinnad on välja toodud 07.12.2019 seisuga.


Tuues oma vana telefoni Mobipunkti võid kokku hoida sadu eurosid. Seda nimelt seetõttu, et Mobipunkt müüb vahetatud seadmed ise edasi, kuid konkurendid müüvad edasi hulgiostjale, kes müüb neid edasi. Iga lüli vahepeal aga vähendab seadme algse müüja tasu. 

Mida paremas seisukorras seade on, seda kõrgemat hinda saame pakkuda, sest iluvead võivad hinda mõjutada. Kuidas telefoni ilu ja muude vigade eest kaitsta, saad lugeda SIIT.





Rohkem infot seadme vahetuse hindade ja protsessi kohta leiad ka SIIT



Kohe-kohe on ka jõulud ukse taga. Kui soovid endale või lähedastele jõuludeks kinkida mõnda Apple toodet, siis pea meeles Mobipunkti. Too vana seade meile ning vaheta see välja Eesti parimatel tingimustel. Hoia pilk peal meie kodulehel, kuhu tuleb kõige uuem info kampaaniate ja pakkumiste kohta. Meie pakkumised on turu parimad ja teenindus on kiire ja mugav. Tule Mobipunkti ja veendu ise!




← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Мы ждем в своем коллективе нового продавца


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
28.11.2019   Varia


Мы ждем в своем коллективе нового продавца


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
28.11.2019   Varia
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud