Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Mis kasu on mul kodukindlustusest purunenud seadme puhul?

Mobipunkt
21.11.2018   Kasulikud artiklid-nipid
mobipunkt, apple, iphone, macbook, apple remont, iphone remont, kodukindlustus, macbooki remont

Kodukindlustus on igati tänuväärne asi, kui olete tingimustes valinud kaitse ka kodusele varale. See tähendab, et ühes teie koduga on kindlustatud ka kogu vara, mis teie kodus asub - ka tehnika, mööbel ja kõik muu.
Kuna õnnetus ei hüüa tulles ning näiteks maha kukkunud telefoni paranduskulud võivad osutuda üsna kõrgeks, tuleb siin appi kodukindlustus.

Mobipunkt on teie jaoks sellised juhtumid õige lihtsaks teinud. Teil tarvitseb ainult teha kodus andmetest tagavarakoopia, et midagi kaotsi ei läheks. Selleks lülitage iPhone'il, iPadil või Watchil välja Find My iPhone funktsioon (Settings - iCloud - Find My iPhone). Kui jääte hätta, siis ärge muretsege, me oleme alati abiks.
Kui tagavarakoopia tehtud, tooge telefon meie esindusse aadressile Rumbi 4. Kui te Tallinnas ei ela või mingil muul põhjusel tulla ei saa, saate saata seadme ka SmartPostiga. Siis saab meie tehnik kahjustused üle vaadata ja kindlustuse jaoks koostada defekteerimisakti koos seadme remondi või vahetuse hinnapakkumisega.

Kuna kindlustusega suhtlemine võib aega võtta, ei taha me, et te hetkegi peaksite oma seadmeta olema. Seega saame enamasti pakkuda teile asendusseadet. Vahel peame küll kahetsusega tõdema, et kõik asendusseadmed on välja laenutatud, aga seda tuleb ette haruharva - enamasti midagi ikka leiab!

Et asjaajamine mööduks kiiresti, saadame teile akti vaid paari tunni jooksul, et te selle oma kindlustusele edasi saaksite saata.

Nüüd jääb üle vaid kindlustuselt vastust oodata. Kui olete positiivse vastuse kätte saanud, asume kohe teie seadet parandama või saate endale asemele uue seadme valida.

Lihtne, kiire ja valutu - nagu polekski midagi juhtunud! :)

mobipunkt, apple, iphone, macbook, apple remont, iphone remont, kodukindlustus, macbooki remont

Soovitame lugeda ka neid postitusi:
Too oma vana iPhone 7 meile ja saa uus kuni 450 eurot soodsamalt!
Kuus nippi, kuidas luua endale äge Instagrami feed
Blogija Meryl Mägi: Telefoni juures on kaamera ülioluline

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

mobipunkt, iphone, iphone xs, iphone xs max, iphone xr, uus iphone

Mida uut toovad iPhone'i uued mudelid?

Pärast pikka ootamist on Apple lõpuks kergitanud saladusteloori ja esitlenud uhiuusi mudeleid, mis kannavad nimesid iPhone Xs, iPhone Xs M…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
17.09.2018   Toote tutvustused
mobipunkt, iphone, kasutatud iphone, iphone garantii, vana seade uueks, iphone müük,  kasutatud apple seade

Kuidas erinevad kasutatud telefonide A, B ja C kategooriad?

Mobipunktis on asi väga lihtsaks tehtud – me oleme jaganud kasutatud telefonid kategooriatesse A, B ja C. Kohe selgitame, mis vahe nendel…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
17.07.2018   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud