Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Kuidas erinevad kasutatud telefonide A, B ja C kategooriad?

Mobipunkt
17.07.2018   Toote tutvustused
mobipunkt, iphone, kasutatud iphone, iphone garantii, vana seade uueks, iphone müük,  kasutatud apple seade

Kasutatud telefoni internetist ostes on üsnagi keeruline pildilt selgeks teha, milline on telefoni seisukord – kas ja kui suured kulumisjäljed sellel on. 
Mobipunktis on asi väga lihtsaks tehtud – me oleme jaganud kasutatud telefonid kategooriatesse A, B ja C. Kohe selgitame, mis vahe nendel kategooriatel on. 

Seisukord A tähendab seda, et seade näeb välja nagu uus ja on eelmise omaniku poolt väga hoolikalt hoitud. Seadmel võivad küll olla mõned õhkõrnad kriimud, mida esmapilgul ei näe, aga viie punkti skaalal on välimus 5/5-. 
Näiteks see must 256 GB iPhone 7 Pluss on küll kasutatud, ent näeb välja kui uus ja ostes selle mudeli kasutatuna, säästate kenakese summa raha, millega suvel ette võtta midagi ägedat, mida oma uue telefoni 4K videosalvestuse abil sõpradega jagada. 

mobipunkt, iphone, kasutatud iphone



Seisukord B on samuti heas korras seade, millel on tekkinud vaid loomulikud kulumisjäljed kasutusest, kuid väiksed kriimud ei sega kasutamist. Viie punkti skaalal on välimus 4/4-. Valikus on suur hulk erinevaid hea hinnaga seadmeid, näiteks see iPhone 7 Plus on veel lisaks saanud uue ja veel parema hinnasildi. 


mobipunkt, iphone, kasutatud iphone
mobipunkt, iphone, kasutatud iphone

Seisukord C on kui koolipoisi kolm. Seadmel esineb kasutamisest kulumisjälgi ja kriime ning välimus on viie punkti skaalal 3+/4. Küll aga üllatab see kategooria üsnagi madalate hindadega korraliku telefoni eest ja näiteks selle 32GB iPhone 7 Plussi võib kätte saada õige magusa hinnaga. 

mobipunkt, iphone, kasutatud iphone

mobipunkt, iphone, kasutatud iphone
Veelgi parema ülevaate saamiseks vaata ka videot!







← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

iphone remont, iphone diagnostika, kasutatud iphone, iphone garantii, iphone müük, kasutatud iphone müük, mobipunkt

Kasutatud iPhone aastase garantiiga? Jah, päriselt!

Meie Mobipunktis pakume kõigile kasutatud seadmetele 12 kuud garantiid. See tähendab, et kui mõni varjatud puudus peaks välja tulema, va…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
12.07.2018   Varia
mobipunkt, iphone, macbook, iphone müük, macbook müük, järelmaks, intress 0%, apple watch, imac, uus iphone, kasutatud iphone, kasutatud apple seade

Ainult juulis järelmaksuintress 0%!

Jagades ostusumma kuue kuu peale, ei maksa sa sentigi intressi. Ei mingit lepingutasu, sissemaksu ega haldustasu, ainult seadme enda hind. …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
9.07.2018   Varia
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud