Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Kolm põhjust, miks valida oma ettevõttele Apple'i tooted

Mobipunkt
6.08.2018   Kasulikud artiklid-nipid
mobipunkt, äriklient telefonid, äriklient seadmed, äriklient macbook

Valides oma ettevõttesse töövahendeid, tasub mõelda sellele, mida on töötajatel kõige mugavam ja parem kasutada. Pakkudes töötajatele kvaliteetseid töövahendeid, sujub ka töö paremini ning tõrgeteta. 

Tehnoloogia, mis on loodud parimaks tööks
Ärimaailm ei ole kunagi olnud nii liikuv kui praegu. Apple on loonud seadmed, mis pakuvad töötajatele kõik, et teha paremaid ärilisi otsuseid, kus nad ka ei viibiks. Kõige turvalisemad ja võimsamad tooted, sajad tuhanded äpid App Store'is aitab meeskonnal paremini suhelda, jagada ideid ja töö paremini ära teha. Apple'i ülimugav rakendus AirDrop laseb näiteks koosolekutel mugavalt vaid sekunditega nii arvutite kui mobiiltelefonide vahel infot ja faile jagada.

Paku töötajale ligipääsu parimatele vahenditele
Kui töötajad saavad kasutada seadmeid, mis neile siiralt meeldivad, on nad õnnelikumad ja teevad tööd parema meelega. 

Äpid, mis aitavad paremini tööd teha
Kui töötajad on oma uued seadmed kätte saanud, peab kindlasti kasutama ära kõiki võimalusi, mida seadmed neile pakuvad. MacBookid on suurepärane valik kujundajatele ja foto- ja videotöötlejatele, näiteks Apple Final Cut Pro X aitab professionaalsel tasemel töötada 3D virtuaalse reaalsusega ja iga videoformaadiga töötamiseks sobib kasutamiseks Adobe Premiere Pro. 

Mobipunkt pakub äriklientidele eraldi programmi, et pakkuda teie töötajatele parimaid töövahendeid ning pakkuda pidevat hooldust, et töö võimalikult hästi sujuks. Meil on suur valik erinevaid seadmeid igas hinnaklassis ja meie valikust leiab iga ettevõte endale sobiva tehnika. Võtke meiega ühendust ja leiame sobiva variandi ka teie ettevõttele. Lugege lähemalt võimalustest äriklientidele SIIT.

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

mobipunkt, iphone müük, iphone pood, iphone remont, apple remont, apple pood, apple tallinn, apple remont tallinn, kultuurikatel, iphone

Kus asub Mobipunkt?

Tulge meile külla adressile Rumbi 4.…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
18.07.2018   Varia
macbook, kasutatud macbook, macbook müük, macbook pro, macbook retina, mobipunkt

MacBook – leia endale ideaalne kaaslane

Mobipunktis on lai valik kasutatud ja uusi MacBooke, mille seast igaüks kindlasti enda vajadustele vastava masina leiab. …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
31.07.2018   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud