Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Lõõgastu meditatsiooniäppidega

Mobipunkt
26.04.2018   Kasulikud artiklid-nipid
meditatsioon, meditatsioon kodus, ise mediteerimine, kuidas mediteerida, mobipunkt, rahustav äpp

Kõik teavad, et ülikool on lihtne. Sama lihtne kui rattasõit.
Kui ratas põleb ja maa põleb ja kõik põleb, sest sa oled põrgus. 

Nali! Tegelikult on ülikool üks parimaid aegu noore elus, mil sa omandad endale elukutse ja leiad oma elus tee, mida mööda edukalt edasi sammuda. Aga mis seal salata, sessi ajal tahaks enamik meist suurest stressist hulluda. Oled sa terve semestri korralikult õppinud või mitte, on eksamite ajal alati stressitase ikka kõrgem.

Vahel peab lihtsalt aja maha võtma ja rahulikult hingama. Toome välja mõned mõnusad lõõgastavad meditatsiooniäpid iPhone'ile ja iPadile, mis garanteeritult aitavad sul ennast natukeseks välja lülitada ning mõtteid koguda. 

Calm 
See on üks populaarsemaid meditatsiooniäppe iPhone'ile, pealekauba on see täiesti tasuta (ära põe, kõik soovitatud äpid on tasuta, me ei hakka sind veel lisaks piinama!)



Headspace
Headspace toimib iPadil, iPhone'il ja Apple Watchil. Meditatsioon on väga kasulik – aitab paremini magada, teeb õnnelikumaks ja tervemaks, aitab stressitaset alandada ja oma sisemise minaga sidet luua. Kõlab hästi, eks? 



Buddhify
Järjekordne äge meditatsiooniäpp, mis viib su sammu lähemale õndsusele. Selles äpis on üle kaheksakümne juhenditega audiofaili, taimeriga meditatsioonid, et sa ajataju ei kaotaks ja palju muud! 


Simple Habit
Vahel ei ole lihtsalt eriti aega, aga viis minutit leiab meist enda jaoks igaüks. Simple Habitiga rohkem vaja ei olegi.


Stop, Breathe & Think
Hea nõuanne, eks? Vahel piisabki sellest, kui korra peatuda, hingata ja mõelda. Kui vajad kiiret lõõgastust, proovi seda äppi. 




← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

airdrop, andmete tõstmine, iphone piltide saatmine, mobipunkt, airdrop kasutamine, airdrop ei tööta, kuidas kasutada airdropi

Mis on AirDrop ja kuidas seda kasutada?

AirDrop on tohutult lahe ja kasulik, aga on üks nendest teenustest, millest paljud kuulnudki ei ole. …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
25.04.2018   Kasulikud artiklid-nipid
emoji keyboard, macbook, macbooki trikid, lennuaegade vaatamine, spotlight, siri, siri macbookis

MacBooki nipid, millest sa veel kuulnud ei ole

MacBook on kahtlemata üks parimaid sülearvutiteid, kuid arvutisse on peidetud ka sadu kavalaid nippe, mida sa ehk veel märganud ei ole! T…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
18.04.2018   Kasulikud artiklid-nipid
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud