Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Miks ja millal võtta Apple'i seade järelmaksuga Mobipunktist

Mobipunkt
16.04.2021   Toote tutvustused

Aeg-ajalt satub Mobipunkti kliente, kes soovivad endale seadet või remonditeenust, mis ei mahu nende eelarvesse. Meie Mobipunktis usume, et igale probleemile on olemas lahendus, seetõttu pakumegi just nendele klientidele võimalust tasuda osamaksete kaupa.

Enne järelmaksu taotlemist 

Enne järelmaksu taotlemist, peame väga oluliseks mainida, et tegemist on finantsotsusega, millega võivad kaasneda mitmed riskid. Selleks, et soetada seade järelmaksuga, on oluline korrektne ja vastutustundlik krediidikäitumine ning adekvaatselt hinnata oma finantsvõimekust.

Kuidas toimib järelmaks

Klient valib seadme või remonditöö ning kindlatel põhjustel otsustab sellele vormistada järelmaksu lepingu. Mobipunkt töötab mitme erineva järelmaksupakkujaga just selleks, et klient saaks konkureerivate pakkujate vahel valida endale kõige soodsamad tingimused. Kui klient on leidnud endale sobiva lahenduse, saab klient vormistada endale lepingu.

Vormistamisel valib klient sobiva makseperioodi ja sõltuvalt pakkujast ning taotleja krediidi käitumisest arvutatakse välja fikseeritud intress. Osade pakkujate puhul lisatakse juurde haldus- ja lepingutasu. 

Pakkuja

ESTO

TF BANK

Liisi

LHV

Inbank

Periood

1-48 kuud

3-60 kuud

1-60 kuud

3-48 kuud

4-48 kuud

Ostusumma

100-6000€

100-7500€

100-3000€

50-10000€

100-3000€

Intress 

Alates 9.9%-15.9%

Alates 

9.9%

Alates 15.9%

Alates 15.9%

Alates 15.9%

Lepingutasu

Alates 0€

15€

14.9€

Alates 9.9€

15€


Soovi korral võib klient Mobipunktis teha ka sissemakse, kas raha või vana seadmena, mis vähendab maksete kogusummat ning võimaluse korral saab klient sobival hetkel seadme välja osta selleks.

Järelmaks Mobipunktist

Kuni aprilli lõpuni kehtib Mobipunktis ESTO maksepuhkuse kampaania. Kasutades vägagi kliendisõbralike tingimustega mugavat ja kiiret ESTO makselahendust võib klient taotleda kolm kuud maksepuhkust lepingu vormistamisel järelmaksukeskkonnas.

See tähendab seda, et võtad endale iPhone, Mac, Watch või iPad’i ning maksma võid hakata alles suvel. Lisatasu kampaania rakendamise eest ei lisandu (ainult soodusintress 11.9%)  Kui soovite endale uut seadet, siis praegu on selleks parim aeg!




← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Viis põhjust miks osta endale kasutatud seade Mobipunktist


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
22.03.2021   Toote tutvustused


Viis põhjust miks osta endale kasutatud seade Mobipunktist


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
22.03.2021   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud