Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Kodus olemine - Apple muudab kogemuse paremaks!

Mobipunkt
18.03.2020   Toote tutvustused

Viimase aja sündmuste valguses on mitmed haridus- ja tööasutused ajutiselt suletud. Sellegipoolest töö vajab tegemist ning inimesed on sunnitud oma koolitükke või tööasju tegema kodunt. Tegelikult ju kodukontor võib olla hea kogemus, kuid seda siis, kui selleks on olemas vajalikud mugavused.



Esmalt on toimetuste tegemiseks vaja luua hubane töökeskkond ning seejärel on vaja tööarvutit. Kindlasti võib mistahes arvutiga töötada, kuid tasub arvestada, et antud olukord võib kesta mitmeid nädalaid ning siinkohal on arvuti ülesannete täitmiseks hädavajalik. Seetõttu on oluline küsida endalt, kas tasub töötada seadmega mis on kulunud, aeglane või muudmoodi probleemne? Kui vastus sellele on ‘’Ei,’’ siis tasub olemasolev seade parandada või hoopis välja vahetada. 



Sellega võib aidata Mobipunkt. Meie juures on saadaval lai valik nii uusi kui kasutatuid töökindlaid Mac tooteid kui ka teisi Apple seadmeid, mis ideaalsed kaaslased kodusolemiseks. Lisaks oma stiilsele välimusele on Apple’i seadmed vastupidavad ja töökindlad ning lihtsalt kasutatavad. Vaata valikut SIIT.



Tasub mainida, kooli- ja tööülesannete täitmise kõrvalt aitavad Apple seadmed oma kasutajasõbralikkusega vaba aega sisustada ja igavusest hoiduda. Tänapäeval on võimalik internetis õppida kokkamist, muusikat, joonistamist, vaadata koduseid treening õpetusi või ennast muudmoodi täiendada ja harida. Lisaks saame olla ühenduses oma sõprade ja lähedastega ning nende tegemistega. Seetõttu tasub samamoodi investeerida seadmetesse, mis muudavad kogu selle kogemuse veelgi paremaks ja Apple just seda teebki. 



Kui Sul on juba pikemat aega kasutusel olnud mõni Apple’i seade, millel on hakanud esinema kulumisjälgi, soovitame selle tuua Mobipunkti remonti või hooldusesse või anda vana seade meile ja saada uus sedavõrd soodsamalt! Tuletame meelde, et Mobipunktist saab ka rentida seadmeid, mis on lahendus neile, kes soovivad enne otsuse langetamist või praeguse olukorra lahenemiseni kasutada Apple tooteid. Loe lisaks SIIT.



Mobipunkti esinduspood on jätkuvalt avatud tavagraafiku alusel ning teie jaoks olemas iga Apple’iga seonduva küsimusega. Kuigi me jälgime rangeid hügieeninõudeid, meenutame klientidele, et tehingute sooritamiseks ei pea ilmtingimata meie esinduspoodi kohale tulema.



Kliendid, kellel mõnel põhjusel ei ole võimalik kohale tulla, saavad tehinguid samuti sooritada meie kodulehel. Kõik müügid ja remondid saab tehtud läbi posti või kulleri. See teenus on tasuta (v.a väiksemad tarvikud) ning selle teenuse kasutamisel igaks kindluseks desinfitseerime kõik tooted enne väljastamist. Seade saatmisest uuri lisaks SIIT.


Kui teil on soov kodus veedetud aega sisustada võimalikult mugavalt, on Mobipunkt teie jaoks alati olemas. Anname endast parima, et saaksime teile pakkuda kõrgkvaliteetsed seadmed ja teenused. Meie esinduspood aadressil Rumbi 4, on avatud iga päev ning soovi korral saame teid aidata ka läbi e-maili info@mobipunkt.ee või telefoni +372 5685 0020. Olge terved ja hoidkem ennast!



← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



AirPods Pro vs AirPods 2 - Mis on nende erinevus?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
9.02.2020   Toote tutvustused


AirPods Pro vs AirPods 2 - Mis on nende erinevus?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
9.02.2020   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud