Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Blogija Meryl Mägi: telefoni juures on kaamera ülioluline

Mobipunkt
3.10.2018   Toote tutvustused
mobipunkt, meryl mägi, iphone, iphone fotograafia, iphone fotod, blogija, instagrammer, iphone kaamera, moeblogi

Mobipunktil õnnestus mõni aeg tagasi teha koostööd moeblogija Meryl Mägiga. Tutvustame teda teilegi!

Räägi natuke endast! Millega sa tegeled, millised on su suhted blogimisega? 
Olen Meryl blogija, õpilane ja projektijuht mööblifirmas. Mulle meeldib teha erinevaid asju ja paigal istumine mulle ei sobi. Minu blogi on suuresti moe ning riiete suunaga, kuid räägin palju ka oma elust ja ilutoodetest. Alustasin blogimist neli aastat tagasi, kui kolisin Rootsi ning sain suurt inspiratsiooni rootslaste stiilist ning juba väga edukast blogimaailmast. Mõtlesin samuti sel viisil oma uut stiili jagada.

Sinu Instagramist võib näha, et reisid palju. Millised on su lemmikud sihtkohad? 
Kindlasti ei reisi ma hetkel nii palju kui sooviks, kuid mulle meeldib meeletult avastada uusi linnu. Minu lemmik sihtkoht on jätkuvalt Itaalia, mille olen ilmselt vähemalt 70% ulatuses läbi käinud ja ei saa iial küllalt. Ägedaima vibe'iga riik! 

Sa oled moeblogija. Millised on sinu lemmikud rõivabrändid ja miks? 
Blogi tõttu on neid väga palju. Kui mõelda nendele, mis läbi aastate ikka silmale pai teevad, on need näiteks River Island, NA-KD, Cmeo Collective, Balenciaga, Levi's, Chiquelle ja Topshop. 

Kust sa saad inspiratsiooni uute piltide või blogiteemade jaoks? 
Üldiselt tulevad ideed iseendalt, kui olen brändilt välja valinud riideeseme. Seda vaadates tekivad pähe n-ö pildid, millega ja kuidas ja mis taustal see lahe oleks. Vahel on aga vaja just üritustele lisainspiratsiooni. Kui mõte parajasti ei liigu, pöördun oma lemmikute Taani ja Rootsi blogijate kontodele. 

Kuna sa pead blogi jaoks palju pildistama, kui suure osa piltidest teed telefoniga? Mis telefoni sa kasutad ja milliste äppidega pilte töötled? 
Proovin viimasel ajal hoida joont, et blogisse lähevad kaamerapildid ja Instagrami telefonipildid. Alati ei jaksa kaamerat kaasas tassida, aga pilte peab tegema. Hea kaamera on minu jaoks telefoni juures ülioluline. Nii pimedas kui valges peavad jääma teravad pildid, et neid saaks vajadusel kvaliteeti kaotamata Lightroomis lihvida. Õnneks saab minu iPhone 8 kõigega hakkama. Piltide töötlemiseks kasutan VSCO-d, Lihtrooni ja RNI-d.

Kas avaldad lugejatele, kes on see salapärane inimene kaamera taga, kes sinust need imekenad pildid teeb? 
Neid salapäraseid on tegelikult mitu! On aidanud sõbrannad, ema-isa, samuti aitavad blogitüdrukud üksteist iga nädal piltidega. Kuid aastaid on enamik pildid siiski teinud peika, kuna tal on tihti jalgpalli kõrvalt päeva jooksul vaba aega ja ta on alati olnud n-ö varnast võtta, kui ideed teostamist tahavad!  

mobipunkt, meryl mägi, iphone, iphone fotograafia, iphone fotod, blogija



← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

 mobipunkt disainer, apple, adobe, photostop, illustrator, ärikliendile apple

Disainer: Apple'i seadmed on loodud loomeinimesi silmas pidades

Tegime juttu reklaamiagentuuri Taevas Ogilvy disaineri Heidi Pähnaga. Taevas Ogilvy usinate disainerite käe alt on tulnud lugematuid rekla…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
19.09.2018   Varia
 mobipunkt, apple watch, fotograaf, sander saard, spordikell, nutikell, pulsikell

Sander Saard: Apple Watch sobib aktiivse eluviisiga inimesele

Fotograaf Sander Saard katsetas Apple Watchi ja jagas meiegagi mõtteid, mis talle kella juures meeldis ja mis mitte. …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
10.09.2018   Inimesed
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud