Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Soodusmüük - 5 Põhjust Miks Valida Kasutatud iPhone Mobipunktist?

Mobipunkt
17.05.2022   Toote tutvustused

Hetkel on Mobipunktis käimas kampaania, kus kõik kasutatud seadmed on -10%! Tutvu pakkumistega!

 

Mobipunkt pakub lisaks uute seadmete müügile ka kasutatud seadmete müüki. Tihtipeale pole tavakasutajal vajadust kõige uuema ja kõige võimsama seadme järele ning sellisel juhul tasuks mõelda kasutatud seadmele. Kliendid, kes tulevad meie esindusse kasutatud seadet soetama, soovivad, et uus seade oleks töökorras ning hea aku kestvusega. Meie tootevalikust on võimalik leida kasutatud iPhone alates iPhone 5-st kuni iPhone 13-ni. 
Kasutatud seade on hea valik pere väiksematele liikmetele. Laste käes kipuvad seadmed tihti purunema ning uute mudelite remont võib osutuda väga kulukas. Seega on taskukohasem valik soetada lapsele kasutatud seade. 

Kasutatud seadmel on parem ostuhind

Mobipunktist leiab kasutatud seadmeid, mille hinnad algavad alates 50€-st. Meie poest on võimalik leida täpselt sinu vajadustele sobilik kasutatud seade. Tavakasutaja vajab seadmelt tihti vaid helistamise ning interneti kasutamise funktsiooni. Kuna need funktsioonid on olemas ka kõige vanematel mudelitel, saab töökindla seadme üpriski soodsa hinnaga.
Meie kasutatud seadmed on jagatud kolme erinevasse kategooriasse välimuse järgi.
(Grade A - uueväärne, Grade B - minimaalsed kriimustused, Grade C - tugevamad kriimustused/täkked).
Tihti uuritakse, et kas Grade mõjutab ka seadme töökindlust, kuid ei. Seadmed on läbinud kontrolli ning Grade ei ole pandud seadme töökindluse järgi. Täpsemalt on võimalik seadmete Grade kohta lugeda siit.


Garantii

Mobipunkti seadmed on läbinud enne müüki põhjaliku diagnostika, milles testitakse seadme kõiki funktsioone ning kontrollitakse seadme töökindlust ja aku kestvust. Tehnikaga tuleb paraku vahel ette olukordi, kus seade lakkab töötamast või tuleb ette mõni muu tehniline probleem. Murede vältimiseks pakub Mobipunkt kõigile kasutatud seadmetele 2 aastat garantiid. Garantii alla kuuluvad kõik tehnilised probleemid, mis seadmega juhtuda võivad. Garantii alla ei kuulu aku loomulik kulumine. Seadmega probleemi esinemisel tuleks kindlasti nii kiiresti kui võimalik meie esindusse pöörduda, et saaksime murele kiire lahenduse leida! 

Keskkonnasõbralikum valik

Oluline on ära märkida, et valides “teise ringi” seade, teed ka keskkonnasõbralikuma valiku. Meie tootevalikus olevad seadmed on sattunud meile tihti läbi “Vana uueks” programmi, kus klient toob meile oma vana seadme ning saab uue seadme ostu puhul soodustust. Vana seadme hindamine võtab aega vaid 10 minutit. Hindamisel vaadatakse seadme tehnilist seisukorda ja töökindlust. Valides kasutatud seadme, teed loodusele pai! 

Turvaline ost

Kasutatud seadmeid on võimalik soetada paljudest müügiportaalidest, kuid alati tekib küsimus, kas ost on ikka turvaline? Tihti ei räägita seadme reaalsetest probleemidest ning on oht petta saada. Müügiportaalidest ostes on oht, et on seade varastatud ning seadmel on peal eelmise omaniku iCloudi konto, mida ei ole võimalik teisel inimesel maha võtta. Meie puhul aga ei pea sellise asja pärast muretsema. Kui ostame seadmeid tagasi “Vana uueks” programmi raames kontrollime, et ega seade pole mustas nimekirjas ning samuti palume klientidel alati eemaldada oma seadmest iCloudi konto. 

Seadme rent

Kuna pakume müügiks ka kasutatud seadmeid, siis saame pakkuda ka oma klientidele renditeenust. Rent on hea võimalus testida seadet, kas see on Teile sobiv ning samuti ideaalne reisikaaslane või juhutudeks kus seade on purunenud, kuid töö vajab tegemist. Renditeenuse kohta on võimalik täpsemalt lugeda siit.

Oma vana seadme hinnaga on võimalik tutvuda siin.






← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Apple Seadmete Rent - Millal Tasuks Mõelda Seadme Rendile?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
10.02.2022   Toote tutvustused


Apple Watch Series 7 vs Apple Watch SE - Milline On Parim Valik?


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
14.04.2022   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud