Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Kuus küsimust Grete Paiale

Mobipunkt
9.08.2018   Inimesed
mobipunkt, grete paia, grete paia telefon, grete paia iphone, iphone müük, iphone x kaamera, iphone x

Grete Paia on oma kauni lauluhäälega leidnud tee paljude südamesse. Kuna noor lauljatar lahkus hiljuti Mobipunktist uusima iPhone'i mudeliga, kasutasime võimalust ning esitasime talle paar küsimust. 

1. Räägi natuke endast ja oma lauljakarjäärist. Mis sul silma särama
 paneb? 
Tõsisem muusikukarjäär sai alguse pea seitse aastat tagasi, mil liitusin Moonwalk agentuuriga, küll aga olen muusikaga seotud olnud pea terve elu. Praeguseks olen n-ö independent artist ning mul on käsil mitmed koostööprojektid erinevate produtsentide ja laulukirjutajatega. Loodetavasti saab juba sügisel ka avalikkusele uut materjali kuulata anda. 
Samuti sain kevadel lõpetatud ülikooli ja otsustasin õpingutes teha väikese pausi, et keskenduda viimaks ometi ainult muusikale ja tegeleda iseenda arendamisega. Lugeda võimalikult palju, harida end valdkondades, mis mind enim paeluvad ja naasta unarusse jäänud hobide juurde nagu näiteks tennis, mida mängisin kunagi kaheksa aastat. 
Kuid mu suurim soov on hetkel teha muusikat. See on ja jääb minu jaoks prioriteediks. 

2. Sinu elukaaslane on foto- ja videograaf. Kas sa ise ka pildistamisega tegeled? Kuna vahetasid just oma vana telefoni iPhone X-i vastu, siis kas sinu jaoks on oluline ka telefoni hea kaamera? 
Mulle on alati hobikorras meeldinud pildistada ja juba päris pisikesest peale käisime sõbrannadega "fotoshuute" tegemas. Nüüdseks on aga pildistamisest saanud lahutamatu osa minu igapäevaelust. Lisaks muusikale on mu töö vähemal või rohkemal määral seotud ka sotsiaalmeediaga ning erinevate koostöödega selles vallas, kus content'i kvaliteet on väga olulisel kohal. Seega on minu jaoks äärmiselt oluline, et saaksin ka ilma profikaamerata toota kvaliteetset ja head sisu. 
Artistina on minu jaoks oluline hoida oma järgijaid ja fänne kursis enda igapäevatoimetuste ja n-ö behind-the-scenes poolega. Seega, minu puhul mängib kaamera kvaliteet telefoni ostu juures suurt rolli, kuna pildistamist ja filmimist on tõesti palju ning alati ei ole profikaamerat võimalik igale poole kaasa võtta. 

mobipunkt, grete paia, grete paia telefon, grete paia iphone, iphone müük, iphone x kaamera, iphone x

3. Sul on Instagramis palju jälgijaid. Kas sealsed pildid on tehtud ainult kaameraga või ka telefoniga? 
Nii üht kui teist, ent olen viimase paari kuu jooksul pigem postitanud kaameraga tehtud pilte. Samas pean ka tõdema, et mõned telefoniga tehtud pildid on samuti sekka sattunud. 
Et vältida ägedate ja eriliste hetkede kvaliteetse jäädvustamise raiskuminekut, sest profikaamerat ei ole, on hea abimees alati korralik telefonikaamera. Mõningase katsetamise põhjal võin väita, et iPhone X-il on see tõesti super!
Lisaks olen ka üpris tihe stooritaja. Sealsed pildid ja klipid on enamjaolt kõik telefoniga tehtud, sest ka story'de puhul hindan ma väga kvaliteeti. 

4. Mida arvad Mobipunkti teenusest "vaheta vana telefon uue vastu"? Miks sa näiteks ei müünud ise oma vana telefoni maha ja siis uut ei ostnud? 
See Mobipunkti teenus mängis minu jaoks suurt rolli, et otsustasin telefoni just sealt soetada. Lisaks olen sealsete kuttide kohta väga palju head kuulnud nii tuttavatelt kui võõrastelt. 

5. Kas sa oled oma uue iPhone X-iga rahul? Mis sulle selle juures kõige enam meeldib? 
Väga rahul. Mul oli enne iPhone 7 Plus, mis on veidi pisem, siis X on mulle täpselt paras ja mulle suur ekraan väga meeldib. Kuna olin enne korduvalt oma elukaaslase telefoni uudistanud ja seda mõnikord ka kasutanud, ei olnud ka raske sellega harjuda. 

6. Kui tihti vahetad telefoni uuema vastu? 
Mitte väga tihti. Pigem vahetan siis, kui vana seade on katki. Sel korral tegelikult kukutasingi äärmiselt õnnetult oma 7 Plusi maha. Terve ekraan läks ämblikuks. Muidugi oleksin saanud ka ekraani lasta vahetada, aga Mobipunkti "vana seade uue vastu" andis ka tõuke pigem siis juba uus soetada.

Minu jaoks ei ole see prioriteet, et mul oleks kõige uuem ägedam telefon või kõige moodsam auto. Apple'i tooteid olen lihtsalt juba üle kümne aasta kasutanud ja mulle need meeldivad. 
Üle pika aja soetasin endale uusima iPhone'i mudeli. 

mobipunkt, grete paia, grete paia telefon, grete paia iphone, iphone müük, iphone x kaamera, iphone x

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

mobipunkt, iphone müük, iphone pood, iphone remont, apple remont, apple pood, apple tallinn, apple remont tallinn, kultuurikatel, iphone

Kus asub Mobipunkt?

Tulge meile külla adressile Rumbi 4.…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
18.07.2018   Varia
iphone müük, iphone pood, macbook müük, macbook pood, apple watch müük, apple watch pood, apple pood, mobipunkt, vana iphone, uus iphone, kasutatud iphone,

Kuidas vahetada oma vana Apple'i seade uueks?

Kindlasti oled sinagi olnud olukorras, kus tahaksid tegelikult juba uuemat telefoni, kuid no lihtsalt ei viitsi tegeleda selle vana müügig…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
9.07.2018   Varia
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud