Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Kuidas vahetada oma vana Apple'i seade uueks?

Mobipunkt
9.07.2018   Varia
iphone müük, iphone pood, macbook müük, macbook pood, apple watch müük, apple watch pood, apple pood, mobipunkt, vana iphone, uus iphone, kasutatud iphone,

Kindlasti oled sinagi olnud olukorras, kus tahaksid tegelikult juba uuemat telefoni, kuid no lihtsalt ei viitsi tegeleda selle vana müügiga. 
Mobipunktis on selle jaoks olemas super kiire ja mugav lahendus!

Kuidas vana seadme uue vastu vahetamine käib? 
Tegelikult on kõik väga lihtne ja kogu protsess võtab aega umbes 10 minutit. 


Et saaksime ära hinnata sinu vana iPhone'i väärtuse, on vaja tulla esindusse kohapeale. Et protsess oleks kiirem, soovitame eelnevalt teha seadmele back up, et andmed jõuaksid ka uude seadmesse. Kontrollime kindlasti, et sinu vana seade oleks iCloudist välja logitud ning veendume, et isiklikke andmeid, pilte ja muud vanasse seadmesse ei jääks.

Seejärel vaatavad tehnikud telefoni põhjalikult üle – kontrollivad kaamerat, ekraani, mikrofoni, nuppe ja muid funktsioone. 
Kui tehnikud on seadme üle vaadanud, hindab müügiesindaja seadme üldseisukorda – kriime, väliseid kahjustusi ja täkkeid. 
Vastavalt sellele koostatakse hinnapakkumine ning vana seadme ostmisel tehakse tagasiostuleping.

Müügiesindaja on kliendile uue seadme valimisel igati abiks ja aitab kindlaks teha kliendi soovid ja vajadused, et leida just see kõige sobivam uus seade. Meie asjalikud müügiesindajad soovitavad kindlasti juurde ka lisatarvikuid, kaitseklaase ja katteid, et telefoni kaitsta. Meie jaoks on oluline pakkuda klientidele igakülgset tuge ja nõu, kuidas kaitsta ja hoolitseda oma seadmete eest kõige paremal moel. Mida paremini on hoitud sinu telefon, seda paremat hinda saad sa selle eest tulevikus, kui peaksid soovima taaskord seadme uuema vastu vahetada.

Kui uus telefon on valitud, tehakse vana seadmega tagasiostuleping ning ostu-müügileping ja arve uuele seadmele, millest omakorda tehakse tasaarveldus vana seadme hinna ulatuses.

Sina oled saanud turvaliselt lahti oma vanast seadmest, ilma et peaksid muretsema, ega sinu isiklikke andmeid uuele ostjale kasutusse jäänud. Poest lahkud  uue seadme, turvatundega garantiist ja rõõmsa meelega!

Valiku kasutatud ning uusi iPhone'i leiate siit!
Infot selle kohta, kui palju teie vana seade väärt võib olla, leiate siit!




 




← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

iphone, iphone ost, iphone vahetus, iphone müük, mobipunkt, apple, kasutatud iphone, uus iphone

Test: kus saab parima hinnaga vana telefoni uueks vahetada?

Tänapäeval ei ole ebatavaline, et telefonid vahetatakse üsna tihti välja. Tehnoloogia areneb ju nii kiiresti, turule tulevad aina uued j…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
26.06.2018   Kasulikud artiklid-nipid
iphone, kasutatud iphone, iphone müük, kasutatud iphone müük, garantii kasutatud iphone, mobipunkt, iphone garantii,

Millised ohud kaasnevad iPhone'i ostmisega eraisikutelt?

Ilmselt on paljud mõelnud kasutatud telefoni ostmise peale, kuid kahtlema hakanud, kas see on ikkagi hea mõte. …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
28.06.2018   Kasulikud artiklid-nipid
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud