Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Test: kus saab parima hinnaga vana telefoni uueks vahetada?

Mobipunkt
26.06.2018   Kasulikud artiklid-nipid
iphone, iphone ost, iphone vahetus, iphone müük, mobipunkt, apple, kasutatud iphone, uus iphone

Tänapäeval ei ole ebatavaline, et telefonid vahetatakse üsna tihti välja. Tehnoloogia areneb ju nii kiiresti, turule tulevad aina uued ja põnevamad vidinad, mis pakuvad uusi võimalusi. Seetõttu nii mõnigi tehnikasõber tabab end vaid mõni kuu pärast uue telefoni ostmist õhkamas uue seadme järele.

Pidevalt uute telefonide ostmine ei ole aga sugugi taskukohane lõbu ning vana telefoni müümine on üsnagi tüütu ning aeganõudev protsess – pildista seade üles, vasta võimalike ostjate küsimustele, kauple hinna üle, lepi kokku tehing... 
Õnneks on aga Eestis mitmeid pakkujaid, kes on valmis kliendi vana nutitelefoni ära ostma ning uue seadme selle võrra soodsamalt müüma. Protsess on kiire ja mugav – vahetad lihtsalt vana uue vastu. Uuemate telefonide tagasiostu hinnad on nii head, et igaüks võib niimoodi korra-kaks aastas endale uut nutikaaslast lubada. 

Küll aga tasub silmas pidada, et igal pool ei ole sugugi mitte sarnased hinnad. Kahe teenusepakkuja tagasiostu hinnad võivad erineda lausa sadade eurode võrra. 
Seetõttu on mõistlik uurida erinevate pakkujate tingimusi, et saada võimalikult kasulik tehing.

Mobipunkt on pannud kokku hinnavõrdluse. Panime võrdlusesse heas korras vanema generatsiooni telefoni iPhone 6 (16GB) ja purunenud klaasiga iPhone 7 (128GB). Kes pakub nende nutitelefonide eest Eestis kõige paremat hinda? 

Üks suurimaid Apple'i toodete edasimüüjaid pakub ideaalses korras 16GB mahuga iPhone 6 eest 70 eurot. Purunenud klaasiga, ent täiesti töökorras iPhone 7 eest on ettevõte valmis välja käima 58 eurot. 

Üks tähtsamaid operaatorfirmasid ja telefonide edasimüüjaid on samuti valmis kasutatud Apple'i seadmeid tagasi ostma. Samade andmetega iPhone 6 on ettevõtte jaoks väärt 80 eurot. Mõrase, kuid töötava ekraaniga iPhone 7 eest pakutakse 172 eurot ning kui ekraan üldse ei tööta, 66 eurot.

Ka Mobipunkt ostab tagasi Apple'i seadmed. Heas korras iPhone 6 eest maksame kliendile rõõmuga tagasi kuni 200 eurot. Katkise ekraaniga iPhone 7 Mobipunkti toomine tähendab kliendile kuni 340 eurot hinnavõitu uuelt seadmelt.
Lähemalt saab vaadata tingimusi ning tagasiostuhindu siit: http://www.mobipunkt.ee/vana-seade-uueks

Protsess ise on kiire – vana seadme hindamine ja uue väljavalimine võtab aega vaid loetud minutid. Kliendi rahulolu on aga kindel – parim hind vana seadme eest ja head tingimused uue nutikaaslase ostmiseks teevad Mobipunktist ideaalse valiku telefoni tagasimüümiseks.  

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

fotograafia iphone x iphone'ga pildistamine telefoniga pildistamine kasulikud nipid pildistamine iphonega pildistamise nipid arvustus tagasiside apple rauno vahtre fotograaf tagasiside iphone X camera review eesti mobipunkt

Rauno Vahtre: iPhone X teeb paremaid pilte kui mõni fotoaparaat

Terava keelega fotograaf ei hoia arvamust tagasi ja lajatab otse ja ausalt, kas X-i kaamera on kogu selle ümber tiirlevat elevust väärt v…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
7.03.2018   Inimesed
iphone nipid, iphone kompass, iphone taimer, mobipunkt, iphone lood, iphone jälgimine, iphone asukoha jälgimine

iPhone'i nipid, millest sa veel ei teadnud


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
26.04.2018   Kasulikud artiklid-nipid
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud