Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Kolm lihtsat ideed emadepäevaks

Mobipunkt
1.05.2018   Varia
emadepäev, mida teha emadepäeval

Ema tuleb küll hinnata iga päev, aga kohe eriti-eriti võiks pingutada emadepäeval, mil ema ilusate sõnade, lillede ja üllatustega üle kallata. Meie emad ju väärivad seda, eks? 
Tasub ka meeles pidada, et parimad kingitused ei ole tingimata kallid ning emale teeb tõenäoliselt suuremat rõõmu oma lastega koosveedetud kvaliteetaeg kui mõni kulleriga saadetud kallis kingitus. 
Mõtle natuke, mis on sinu ema lemmiktegevused ning tee neid koos temaga! 

Ilusa päeva algus on alati tervislik ja mõnus hommikusöök. Kui mitu hommikusööki on ema sulle sinu elu jooksul valmistanud? Las ema pikutab nüüd pisut kauem voodis ja valmista talle tema lemmiksöök. Meeldib su emale süüa praemuna, pannkooke või hoopis putru? Näe natuke ekstra vaeva ning serveeri hommikusöök erilisemalt kui tavaliselt.



Mais on juba imeilus ilm ja emadepäeval paistab kindlasti päike. Tore viis emaga aega veeta on minna kuskile jalutama. Kui ema armastab rohkem melu, on vanalinn hea valik – astuge sisse mõnesse muuseumisse või jooge väliterrassidel tass kohvi ning jälgige turiste, kes kaamerad kaelas ringi sagivad. Kui ema armastab rohkem loodust, on vahva mõte sõita auto või rongiga linnast välja ning jalutada näiteks metsas või rabas. Ka linnas tärkab loodus ning Kadrioru park on imeline koht jalutamiseks. 

Ja kui päev on juba õhtusse veerenud, vii oma ema näiteks kinno, teatrisse või kontserdile. Või jääge sootuks koju ja uuri emalt, mis on tema lemmikfilm. Kui ema filme ei armasta, sööge veel päeva lõpetuseks üks hea tükk emadepäevakooki, mille oled kavalalt külmikusse peitnud, et päev heade emotsioonidega lõpetada.


Mida iganes te emaga koos ei teeks, kõige tähtsam on koosveedetud aeg. Toredat emadepäeva! 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

arendavad mängud lastele, lastele telefon, telefonimängud lastele, laps telefonis, arendav mäng, arendav telefonimäng, mobipunkt

Arendavad mängud lastele

Kuidas täpsemalt tutvustada lapsele tehnoloogiat, et laps ka mängu käigus õppida saaks? …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
26.04.2018   Kasulikud artiklid-nipid
siri, siri küsimused, siri naljakad küsimused, siri maailma lõpp, mobipunkt

Viis veidrat vastust, mille Siri andnud on

Ei tasu unustada, et ka meil on taskus väike tehisintellekt nimega Siri. See abiline aitab sul vaid häälkäsklusega teha erinevaid toimin…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
26.04.2018   Varia
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud