Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

iPhone'i nipid, millest sa veel ei teadnud

Mobipunkt
26.04.2018   Kasulikud artiklid-nipid
iphone nipid, iphone kompass, iphone taimer, mobipunkt, iphone lood, iphone jälgimine, iphone asukoha jälgimine

iPhone'il on mitmeid ägedaid nippe, millest sa kasutusjuhendist ei loe, aga mis ometigi muudavad sinu elu naaaaatukenegi lihtsamaks ja säästavad su aega. Toome neist välja kuus lihtsamat.

Lae oma telefoni kiiremini ühe nupuvajutusega
Me kõik teame seda tunnet kui telefoniaku on kohe-kohe tühjenemas, aga ei ole aega laadida. Siin on teile üks lihtne nipp – pange telefonile peale lennurežiim. See lülitab välja wifi ja kõik muud asjad, mis akut tühjendavad ning telefon laeb kiiremini. Tõsi, vahe ei ole küll üüratu, aga abiks ikka! 

Säästa internetis surfates aega
Kellelgi ei ole aega selleks, et igal pool ükshaaval tähti sisse trükkida. Et pisut aega kokku hoida, saad veebiaadressite lõpud lihtsa nupuvajutusega sisse panna. See säästab küll vaid paar sekundit, aga terve eluea kohta kindlasti mitu head tundi ja nende tundidega saaks midagi palju mõistlikumat teha 

iphone nipid, iphone kompass, iphone taimer, mobipunkt, iphone lood, iphone jälgimine, iphone asukoha jälgimine



Avasta, mida su telefon sinu kohta tegelikult teab
Päris kõhe küll, aga sinu telefon jälgib sind pidevalt. Mine Settings > Privacy > Location Services > System Services >  Frequent Locations ja avasta, kus ja kui kaua sa olnud oled.  

Kui unustad loodi maha
iPhone'iga saab asendada ka mitmeid tööriistu. Kuigi ka see on võimalik, ei tasu sellega siiski naelu seina lüüa, aga lood on näiteks telefonis täiesti olemas (see asub kompassi juures, mis on ka üsna kasulik kui peaksid tahtma teada, kus pool on põhi).

iphone nipid, iphone kompass, iphone taimer, mobipunkt, iphone lood, iphone jälgimine, iphone asukoha jälgimine



Pane pildistamisel fookus paika
Me kõik ju teame, et kui teeme pilti, saab sõrmega peale vajutades määrata fookuse. Küll aga on hirmus tüütu, et kui telefoni liigutame, kaob ka fookus. Kui sõrme paar sekundit peal hoida, ilmub "AF Locked" ette. Nüüd võib telefoni liigutada ja fookus ei kao. 

Pane muusika taimeriga mängima
Vahel tahaks kohe uinuda mõnusate viiside saatel. Aga ei taha, et naabrid kell kolm öösel vastu radiaatoreid peksasid. Sa saad taimeri all valida "Stop Platying" ning kui taimer nulli jookseb, läheb ka sinu muusika kinni. 

iPhone'il on veel palju ägedaid nippe, aga neist juba järgmine kord! 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

emoji keyboard, macbook, macbooki trikid, lennuaegade vaatamine, spotlight, siri, siri macbookis

MacBooki nipid, millest sa veel kuulnud ei ole

MacBook on kahtlemata üks parimaid sülearvutiteid, kuid arvutisse on peidetud ka sadu kavalaid nippe, mida sa ehk veel märganud ei ole! T…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
18.04.2018   Kasulikud artiklid-nipid
airdrop, andmete tõstmine, iphone piltide saatmine, mobipunkt, airdrop kasutamine, airdrop ei tööta, kuidas kasutada airdropi

Mis on AirDrop ja kuidas seda kasutada?

AirDrop on tohutult lahe ja kasulik, aga on üks nendest teenustest, millest paljud kuulnudki ei ole. …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
25.04.2018   Kasulikud artiklid-nipid
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud