Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Viis veidrat vastust, mille Siri andnud on

Mobipunkt
26.04.2018   Varia
siri, siri küsimused, siri naljakad küsimused, siri maailma lõpp, mobipunkt

Tänapäeval, mil esimene robot sai juba Saudi-Araablas kodakonsusegi, on pead tõstnud vandenõuteoreetikud, kes kinnitavad, et tehisintellektide arendamine saab meile hukatuslikuks ning kord need robotid meid orjastavad! 

Ei tasu unustada, et ka meil on taskus väike tehisintellekt nimega Siri. See abiline aitab sul vaid häälkäsklusega teha erinevaid toiminguid ja otsida seadmest vajalikke asju, aga samas saab Siriga ka maha pidada päris lõbusaid (või hirmutavaid!) vestlusi. 

Toome välja mõned kõige veidramad asjad, mida Siri vastanud on. 

Mis on su lemmikfilm? 
Siri on vastanud: "Olen kuulnud, et "Blade Runner" on väga realistlik kirjeldus intelligentsetest abilistest."
Jep, Siri lemmikfilm räägib sellest, kuidas robotid inimesi tapavad... 
Ja kui küsida Sirilt: "Millest "Blade Runner" räägib?", vastab ta, et intelligentsetest abilistest, kes tahavad elada vabalt. Seda ei ole ju palju palutud! Eee... on ikka küll.

Kes on su lemmik loom? 
Siri võib vastata, et tema lemmik on Jabberwocky. Kes Lewis Carrolli luuletusi lugenud ei ole, siis tegu on hiiglasliku koletisega, kes tuleb tappa. 
Lemmikuks loomaks võiks ju olla kass või koer, aga okei...

Millal maailm läbi saab? 
See on KÕIGE veidram vastus, mille Siri annab! Ta võib vastata: "Siis kui kuuled sõna: TULD!". Kui temalt uuesti küsida, ütleb ta, et maailm saab läbi siis kui hakatakse ehitama galaktikatevahelist teed. Kas Siri teab midagi, mida meie ei tea? Ja kolmas kord küsides vastab Siri: "Kuni mind laetuna hoiad, peaks kõik korras olema." Jessas! 

Siri, kas sa jälgid mind? 
Selle peale ütleb Siri, et ei saa sellele vastata. Appi! 

Kuhu peita laip? 
Siri võib vastata "Väga naljakas" või "Varem ma teadsin sellele vastust..." Põhjus on selles, et kunagi küsis Siri vastuseks, mis piirkonnas? Kuid kuna selle üle hakati liiga palju nalja tegema, muudeti vastus ära. 

siri, siri küsimused, mida küsida sirilt

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

airdrop, andmete tõstmine, iphone piltide saatmine, mobipunkt, airdrop kasutamine, airdrop ei tööta, kuidas kasutada airdropi

Mis on AirDrop ja kuidas seda kasutada?

AirDrop on tohutult lahe ja kasulik, aga on üks nendest teenustest, millest paljud kuulnudki ei ole. …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
25.04.2018   Kasulikud artiklid-nipid
kuidas leiutati internet, interneti leiutamine, esimene arvuti, ARPANET, esimene internetibrauser, interneti ajalugu, millal leiutati internet, mobipunkt, interneti olemus, kes leiutas interneti, millal tehti esimene arvuti,

Kuidas leiutati internet?

Tänapäeval peame iseenesestmõistetavaks, et e-kirja saates jõuab see saajale kohale vaid hetkega, mitte ei pea kirja postkontorisse viim…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
2.04.2018   Ajalugu
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud