Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

HomePod - fenomenaalne koduabiline

Mobipunkt
7.08.2017   Toote tutvustused
HomePod mobipunkt Apple nutikõlar kodukino Siri koduabiline ipad macbook apple watch

HomePod - fenomaalne koduabiline
Uuel aastal on oodata Apple’i sortimendis midagi täiesti uut - nimelt tuleb firma välja nutikõlariga, millesarnast Apple’i valikus varem olnud ei ole. Nutikõlareid on maailmas tehtud palju, nii suuri kui väikeseid, kaasaskantavaid ja kodukino süsteemiga ühilduvaid seadmeid. Apple’i HomePod saab erinema aga kõigist eelkäijatest - tegu ei ole mitte kõlari ega nutika koduabilisega, vaid oskusliku kombinatsiooniga neid mõlemast. Väikese puutetundliku ekraaniga kõlari peamised omadused on järgmised: 

HomePod mobipunkt Apple nutikõlar kodukino Siri koduabiline ipad macbook apple watch



Siri kui koduabiline
Apple’i tuntud nutiabiline Siri elab iga iPhone’i ja MacBooki sees. Siri käest võib küsida kella, õhutemperatuuri või ajaloolisi fakte - pea igale inglise keeles esitatud küsimusele oskab Siri interneti kaasabil vastuse leida. Siri hakkab pesitsema ka HomePodi sees, mis kodused toimetused veelgii lihtsamaks muudab. Enne väljaminekut saab Sirilt küsida ilmateadet, pannkooke küpsetades retsepte üle täpsustada ja peomeeleolus häälkäsklusega lemmikmuusikat mängida - seda kõike ilma arvutit või nutitelefoni avamata. Kusjuures, HomePodile lisatakse A8 kiip, mida esmakordselt tutvustati iPhone 6 telefonis.



Fenomenaalne helikvaliteet
Apple ei ole aga kunagi olnud lihtsalt nutiseadmete valmistaja. Ka HomePodi puhul ei lepita lihtsalt rääkiva Siriga, vaid eelkõige panustatakse korralikule helikvaliteedile, mis saab täiustama iga majapidamist. Kui omal ajal tegi Apple revolutsiooni kaasaskantavas muusikamaailmas, siis nüüd plaanitakse sama kodustes helisüsteemides. Dünaamiline tarkvara hoiab muusika müravaba ja teravana ka väga valju volüümi puhul. Kusjuures eriti hea helikvaliteedi pidavat saama kaht kõlarit paralleelselt kasutades, nii tekkivat tõeline kodukino efekt.

HomePod mobipunkt Apple nutikõlar kodukino Siri koduabiline ipad macbook apple watch


Uskumatu kasutusmugavus
Uudset HomePodi saavad täiustama mitmed detailid, mis oluliselt kasutusmugavust lisavad. Korpuse all peidus olevad kuus mikrofoni püüavad kinni ka kõige vaiksema sosina. Nii saab Sirile käsklusi jagada ka muusika mängimise ajal. HomePodis olevad andurid tajuvad, kui kaugel inimesed temast viibivad ning reguleerib helitugevust vastavalt sellele. Samuti muudab mängija volüümi vastavalt muusika dünaamikale, pakkudes eriti sujuvat muusikaelamust. HomePod ühendab WiFi abil omaniku Apple Music kontoga, olles võimeline mängima lemmikmuusikat ja playliste igal ajal.

Mobipunkt ootab juba põnevusega HomePodi väljalaskmist ja katsetamist. Kuidas tundub, kas selline seade võiks ka enda majapidamises olla?

Allikad: MacRumors.com, Apple.com

Soovitame lugeda ka neid postitusi:
• Uued tuuled Apple'i seadmetes
Kasutatud iPhone - esindusest või käest kätte?

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

Mobipunkt iPhone X on kohal mobipunkt apple iphone ipad macbook iphone 10

Mis on uut iPhone X-il?

iPhone X on kahtlemata selle sügise ja talve oodatuima Apple toode, Apple’i tõeline lipulaev. Kui iPhone 8 müüginumbrid rekordeid ei p…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
8.12.2017   Toote tutvustused
Apple watch series 3 apple watch 3 mobipunkt watch watch series 2 watch sport iphone health siri music airpods

Apple Watch Series 3

Nüüd, kui esimene elevus on vaibunud ja inimesed uutelt iPhone’idelt mõtteid ka mujale saavad, tutvustame rõõmuga Apple’i kolmandat…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
16.09.2017   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud