Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Apple Watch Series 2

Mobipunkt
18.05.2017   Toote tutvustused
Apple Watch Series 2 Mobipunkt Apple kasutatud iphone ipad macbook müük ost tallinn eesti watch nutikell Nike+




2015. aasta aprillis tutvustas Apple oma esimest nutikella, mis tekitas palju kõmu ja vastandlikke arvamusi. 2016. aasta septembris tuli välja aga uus mudel: Apple Watch Series 2. Kindlalt võib väita, et Series 2 on täielikult nutikellade esirinnas ning selle võimalused uute rakenduste ja tehniliste võimalustega aina kasvavad. Uus mudel on jõudnud meie kontorisse ja seetõttu vaatamegi üle, mida see uus kell endast täpsemalt kujutab.

Ülim seade tervislikuks eluks
Teise generatsiooni Apple Watch rahuldab väga paljude inimeste vajadusi, sest sellel on olemas GPS tugi ja see on muudetud veekindlaks (50 m). Kellaga on võimalik käia jooksmas ilma, et iPhone oleks kaasas, ning samuti saab sellega minna ujuma. Lisaks on kellal üle kahe korra eredam ekraan kui esimesel mudelil ning ligi 50 protsenti kiirem protsessor. Tavakasutamisel lubab Apple aku kestvust kuni vapustavad 18 tundi. Kõik uuendused ja muudatused on tehtud selleks, et saavutada maksimaalne kasutajakogemus ja rahulolu.

Esikohal on tervis 
Apple ütleb, et nutikella loomisel on esikohale pandud inimese tervis ja füüsiline vorm. Series 2 kellaga võib vabalt ujuda, surfama või lihtsalt mängida basseinis. Kell saab aru, mis stiilis ujumine toimub ja vastavalt sellele arvutab põletatud kalorid. Lisaks ujujatele on nutikell suureks abiks ka jooksjatele, kõndijatele ja samuti ka rattasõitjatele. Kellaga saab mõõta näiteks pulssi, läbitud vahemaad ja keskmist kiirust. Peale selle aitab kell ka õigesti treenida:  Kõige tähtsam on see, et iPhone'i saab koju jätta ja andmete tulemuste saamiseks piisab ainult kellast. 

Telefon las olla taskus
Loomulikult muudab telefon elu lihtsamaks ka telefoni kasutamise poole pealt. Kellalt on kohe näha, kes helistab ja võimalik on kellalt vastata, saab lugeda sõnumeid ja nendele vastata. Kõik on imelihtne ja kaob ära pidev vajadus telefoni käes hoida ja seda vaadata. Kellalt saab vahetada laule, see näitab GPS juhiseid, kuvab kalendrit, meeldetuletusi - teeb elu mugavamaks ja säästab väärtuslikku aega.

Kokkuvõtteks võib kindlalt väita, et tegemist on suurepärase nutikellaga, mida soovitame kõigil proovida. Seda luues on Apple arvestanud kõikide inimeste vajadustega ning selle kasutamine aitab muuta elu lihtsamaks, mugavamaks ja lisaks sellele looulikult on sellega väga lihtne muuta teisi kadedaks :)

Hindadega tutvumiseks vaata lähemalt meie Watch lehelt.

Apple Watch Series 2 Nike+ nutikell Mobipunkt uus kasutatud müük ost tallinn eesti

Lisainfo aku kohta:
http://www.apple.com/watch/battery.html

Soovitame lugeda ka seda postitust:
10 trikki, mida Su iPhone teha oskab

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist

Apple watch series 3 apple watch 3 mobipunkt watch watch series 2 watch sport iphone health siri music airpods

Apple Watch Series 3

Nüüd, kui esimene elevus on vaibunud ja inimesed uutelt iPhone’idelt mõtteid ka mujale saavad, tutvustame rõõmuga Apple’i kolmandat…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
16.09.2017   Toote tutvustused
MacBook apple macbook air macbook pro macbook retina mobipunkt arvuti ostmine arvuti ost arvuti

Tagasi kooli: MacBook Pro või MacBook Air?

Arvutiostule mõeldes lähevad paljude mõtted esimesena MacBookide peale. Kust aga teada, milline MacBook kõige paremini ootustele vastab …
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
29.08.2017   Kasulikud artiklid-nipid
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud