Kalasadama 4a (Rumbi 4), Tallinn · E-R 9-19 L 11-17 P 11-15
Et     Ru     En
Eesti     Русский     English

Kasutatud Apple Seade - Miks On See Parem Valik?

Mobipunkt
3.05.2023   Kasulikud artiklid-nipid
Kasutatud Apple Seade - Miks On See Parem Valik?

Tänapäeval on elektroonikaseadmete hinnad sageli väga kõrged, eriti kui tegemist on Apple'i toodetega. Kuid kas oled kunagi mõelnud, et võiksid soetada endale kasutatud seadme? Sellel on mitmeid eeliseid, mis võivad sind üllatada. Siin on mõned põhjused, miks soetada endale kasutatud Apple seade.

Esiteks, raha kokkuhoid. Uue Apple seadme ostmine võib olla kulukas, kuid kasutatud seadmete hind on tavaliselt märksa soodsam. Kui soovid säästa raha, võib kasutatud seade olla suurepärane alternatiiv, eriti kui soovid endale jõudluselt võimekat seadet, kuid ei soovi maksta täishinda.

Teiseks, keskkonnasõbralikkus. Kasutatud Apple seadmete ostmisel aitad vähendada elektroonikajäätmete hulka ning aitad hoida keskkonda puhtana. Elektroonikajäätmete taaskasutamine on suurepärane võimalus vähendada jäätmete hulka ning tagada, et kasutatud seade leiab uue omaniku, kes saab seda veel mitu aastat kasutada. Seepärast on Mobipunkti võimalik tuua ka oma vana Apple seade, et soetada uus seade veelgi taskukohasema hinnaga! Tutvu vana uueks programmiga siin!

Kolmandaks, laiem valik. Kui otsid kasutatud seadet, siis on suur tõenäosus, et leiad mitmeid erinevaid mudeleid, mis sobivad just sulle. See annab sulle suurema valiku ning võimaldab leida seadme, mis vastab kõigile sinu nõudmistele.

Neljandaks, kvaliteet. Apple tooted on tuntud oma kvaliteedi ja vastupidavuse poolest. Kõik Mobipunktis müüdavad kasutatud seadmed on läbinud eelnevalt põhjaliku kontrolli ning Mobipunkt annab kõikidele oma seadmetele kaasa 2 aasta pikkuse garantii. 

Lõpetuseks, kui soovid endale Apple seadet soetada, siis tasub kaaluda ka kasutatud seadme võimalust. Kasutatud seadmete ostmine võib olla suurepärane võimalus säästa raha, hoida keskkonda puhtana ning leida seade, mis vastab kõigile sinu vajadustele. ⚡️Lisaks langetasime Mobipunktis kasutatud Apple seadmete hindu! Tutvu valikuga siit! 

← Tagasi blogi esilehele



Veel põnevat lugemist



Populaarsed Apple Seadmed Sellel Kevadel! ☀️


Loe lähemalt ›

Mobipunkt
17.04.2023   Toote tutvustused
Kiire ja soodne Apple'i seadmete remont

Kiire ja soodne Apple'i seadmete remont

Kiire ja soodne Apple'i seadmete remont…
Loe lähemalt ›

Mobipunkt
16.01.2023   Toote tutvustused
Toode on lisatud ostukorvi

Meie veebileht kasutab küpsiseid


Veebilehe paremaks toimimiseks palume teil lubada küpsiste kasutamine. Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumiseks ning liikluse analüüsimiseks. Loe lisaks meie privaatsuspoliitikast.

Ainult vajalikud